NB II | WKW ETO FC Győr - Budaörs

Vasárnap 18 órakor, csapatunk számára Győrben elstartol a Merkantil Bank Liga 2018/2019-es bajnoki idénye.

Helyszín: Győr, ETO Stadion (ETO Stadion)
Időpont: 2018.07.29. (vasárnap) 18:00 óra

A mérkőzés játékvezetője: Barna Gábor (asszisztens: Kepe Arnold, Kiss Balázs). Tartalék játékvezető: Gaál Ákos


Éppen hogy befejeződött az előző bajnokság, ahol klubunk fennállása legeredményesebb szezonját zárta, az NB II-es bajnokságban a 4. helyet „csíptük” meg. Kevés pihenő, és egy kemény felkészülést követően, vasárnap kezdetét veszi  a Merkantil Bank Liga 20118/19-es szezonja.

Nagy volt a játékos mozgás ellenfelünknél, az ETO FC Győrnél a nyáron, új vezetőedző, valamint új játékosok is érkeztek a Győrhöz. Szentes Lázárt Mészöly Géza váltotta a csapat élén, új játékosok: Jakab Dávid, Mervó Bence, Baracskai Roland, Koltai Tamás, Vukasovic Mark, Tar Zsolt, és Horváth Tamás

A tavalyi idényben kétszer is nyerni tudtunk a Győr ellen. Először a 10. fordulóban, idegenben a 42. percben Sajbán Máté fejesével megszereztük a vezetést, majd az 50. percben Czvitkovics Péter védhetetlen szabadrúgás góljával növeltük az előnyünket.  A hazaiak szépítő találatát Szimcso szerezte a 83. percben.
Majd áprilisban, Tatabányán nagyon magabiztosan, 5-2-re nyertünk, góljainkat Medgyes 2*, Sajbán Máté, Bakos, és Debreceni (öngól) szerezték.

A célunk az idei szezonra, mint ahogyan tavaly is, a biztos bennmaradás. Nincs könnyű mérkőzés a másodosztályban, senki nem mehet biztosra a másik ellen. Ami biztos, csapatunk minden tagja, mindent megtesz hogy ponttal, esetleg pontokkal zárjuk az ETO FC Győr elleni mérkőzést.

A mérkőzésről természetesen szöveges formában élőben közvetítünk weboldalunkon!

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 93 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között