NB II | Duna Aszfalt TVSE - Budaörs

Vasárnap idegenben, a Tiszakécske ellen lépünk pályára.

Helyszín: Tiszakécske, Tiszakécske Városi Sportcentrum
Időpont: 2018.08.26. (vasárnap) 17:30 óra

A mérkőzés játékvezetője: Nazsa Tamás (asszisztens: Kormányos II. Gábor, Punyi Gyula). Tartalék játékvezető: Kátai Gábor


Ismét egy újonc csapat, ezúttal a Tiszakécske vendégei leszünk. Múlt héten a Kaposvár ellen nem sok minden jött össze csapatunknak, remélhetőleg a Tisza-parti együttes ellen sikerül a három pontot megszereznie csapatunknak.
A Tiszakécske négy fordulót követően a 19. helyen tanyázik a Merkantil Bank Ligában. Az első két fordulóban, két nehéz mérkőzés várt a „sárga-kékekre”, az első fordulóban hazai pályán szenvedtek 4-0-s vereséget a Soroksár ellen. A második fordulóban, idegenben a Gyirmóttól kaptak ki 5-0-ra, majd következett két 0-0-s döntetlen – hazai pályán a Kazincbarcika ellen, legutóbbi fordulóban pedig a Mosonmagyaróvár ellen lett gólnélküli döntetlen. Négy fordulót követően még nem sikerült az ellenfelek kapujába betalálnia a Tiszakécske csapatának, a -9-es gólkülönbség pedig a legrosszabb a ligában.  
Együttesünk négy fordulót követően 7 ponttal a 6. helyen áll. A Kaposvár ellen elkövetett fiaskót most tudja kijavítani a csapat. Ugyan olyan fegyelmezetten, és hatékonyan kell játszanunk, mint ahogyan azt tettük az első három fordulóban, és akkor a Tiszakécske ellen is sikerülhet győztesen elhagyni a pályát.

A mérkőzésről természetesen szöveges formában élőben közvetítünk weboldalunkon!

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 148 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között