NB II | Budaörs - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő

Az éppen formába lendülő Balmazújváros ellen kellene ma javítanunk.

Helyszín: Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
Időpont: 2018.08.29. (szerda) 17:30 óra

A mérkőzés játékvezetője: Molnár Attila (asszisztens: Szécsényi István, Bede Tamás). Tartalék játékvezető: Szilasi Szabolcs


A Balmazújváros az első osztályból esett vissza a másodosztályba. Nehezen kezdték az idei bajnokságot, de mostanra visszataláltak a győztes útra.
A bajnokságban ugyanúgy állnak mint a Budaörs, mindkét csapatnak 2 győzelem, 1 döntetlen, és 2 vereség szerepel a neve mellett.
Az első két fordulóban még sebezhetőek voltak, három egymást követő hazai meccsel kezdték a bajnokságot. Először 1-0-s vereség a Dorog ellen, majd a Soroksár tudott 2-1-re győzni, a harmadik fordulóban már a Gyirmót ellen sikerült otthon tartaniuk a három pontot, 2-1-re sikerült győzniük.
A Kazincbarcika ellen gólnélküli döntetlen, végül a legutóbbi fordulóban hazai pályán 2-0-ára győzték le a Mosonmagyaróvár együttesét.

Csapatunk az elmúlt két fordulóban az újoncok ellen mondhatjuk, hogy meglepő vereséget szenvedett. Nem így számoltunk az első három fordulót követően. Javítási lehetőség a mai nap jött el a Balmazújváros ellen. Nem lesz könnyű, de csapatunk az éppen ilyen kaliberű mérkőzéseken szokott „villantani”.

A mérkőzésre a mai napon (szerda) 17.30-as kezdéssel Tatabányán, a Grosics Gyula Stadionba kerül sor.

A mérkőzésről természetesen szöveges formában élőben közvetítünk weboldalunkon!

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 190 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között