Végeredmény | Vác FC - Budaörs 1-0

Egygólos vereség a Vác ellen.

VÁC FC–BUDAÖRS 1–0 (1–0)
Hévizi út,
300 néző. Vezette: Gaál Ákos (Kulman Tamás, Hofbauer Roland)
VÁC: Halasi – Búrány, Dlusztus, Szabó N., Földi M. – Szekszárdi – Kákonyi (Mátyás Zs., 60.), Zsolnai R., Pintér B., Varga Sz. (Borvető, 50.) – Csillag D. (Murai S., 79.). 
Vezetőedző: Zoran Szpisljak
BUDAÖRS: Demjén – Menyhárt, Fényes (Gyurácz, a szünetben), Tányéros Á., Ódé – Csobánki – Lengyel B., Végh G. (Fodor D., 67.), Kesztyűs (Sajbán Miklós, 76.), Czvitkovics – Sajbán Máté. 
Szakmai igazgató: Bognár György
Gólszerző: Varga Sz. (1–0) a 34. percben

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.


Nem megy a Vác ellen, sajnos fordulók óta nem jönnek a pontok sem. Egy rossz állapotban lévő pályán, gyenge színvonalú mérkőzésen szenvedtünk 1-0-s vereséget a Vác ellen. A forgató könyv már-már a szokásos. Csapatunk támadólag lépett fel, többet birtokoltuk a labdát, többet kezdeményeztünk, gólt még is a hazai csapat szerzett. A 22. percben Kákonyi ugratta ki Vargát, aki egy cselt követően tekert a jobb alsóba. Ezzel a hazai csapat szerezte meg a vezetést a semmiből.
A folytatásban próbálkozásaink voltak, de azok nem sok veszélyt tartogattak a mai napon. Így a válogatott szünet előtt vereséget szenvedtünk a Váctól, és talán csapatunk számára a lehető legjobbkor jön a szünet.

A 2018/19-es Merkantil Bank Liga állása 7 fordulót követően


MESTERMÉRLEG

Zoran Szpisljak

A fiúk teljesítették, amit elterveztünk, taktikus, fegyelmezett játékkal, mély talajhoz alkalmazkodva végrehajtották, amit akartam, és megérdemelten szereztük meg a győzelmet.

Bognár György

Végre sikerült rossz játékkal kikapnunk egy mérkőzésen.

 

Vissza

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 103 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között