Magyar Kupa | Hivatalos időpont

Szeptember 22-én, szombaton 14.00-kor játszunk a Körösladány MSK ellen a Magyar Kupában.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága elkészítette a Magyar Kupa 6. fordulójában rendezendő mérkőzések pontos időbeosztását. A találkozókra a szeptember 22–23-i hétvégén kerül sor. A Budaörs, idegenben, a Megye I-es Körösladányi MSK (Békés megye I.) csapata ellen lép pályára szeptember 22.-én, 14 órai kezdéssel.


(fotó: korosladanymsk.hu)

A párharcok egy meccsen dőlnek el. Ha a rendes játékidő végén döntetlen az állás, kétszer tizenöt perces hosszabbítás, valamint szükség esetén tizenegyespárbaj következik. A főtábla első körében 128 csapat érdekelt. 

Vissza


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 180 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között