NB II | Budaörs - Dorogi FC

Idegenben vitézkedő Dorog csapatát fogadjuk vasárnap Tatabányán a Grosics Gyula Stadionban.

Helyszín: Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
Időpont: 2018.09.16. (vasárnap) 16:00 óra

A mérkőzés játékvezetője: Veizer Roland (asszisztens: Szabó Péter, Horváth Zoltán (F)). Tartalék játékvezető: Szilágyi Sándor


Véget ért a válogatott szünet, a 8. fordulóval folytatódik a Merkantil Bank Liga. Csapatunk Tatabányán fogadja a Dorog csapatát.
Miskei Attila által irányított Dorog a 8. helyen áll 3 győzelem, 1 döntetlen, és 3 vereséggel. Meglepően idegenben jobban megy a Dorogiaknak, mint hazai pályán. Az első fordulóban, idegenben a Balmazújvárost, a Soroksárt, és a Kazincbarcikát győzték le, egyedül a Budafok ellen szenvedtek 3-1-es vereséget. Legutóbbi fordulóban hazai pályán szenvedtek 2-0-s vereséget a Mosonmagyaróvár ellen.

Csapatunk számára a legjobbkor jött a válogatott szünet, rendezni kellett a sorainkat. Az elmúlt 4 fordulóban mindössze 1 pontot szerzett (Balmazújváros ellen 1-1) csapatunk.

Játékosaink közül a védelem két oszlopos tagját kérdeztük, hogy mire számítanak a Dorog elleni mérkőzésen?


Tányéros Ádám: "A Dorog csapata minden évben szervezetten, masszívan játszik, ezen a mérkőzésen sem várok mást. Nekünk a saját játékunkat játszva kell győznünk és ezzel vissza találni arra az útra, amiről néhány fordulója letértünk."


Menyhárt Attila: "Nehéz mérkőzésre számítok, mert a Dorognak gyors játékosaik vannak a támadó szekcióban és jól kontráznak! Szerencsére felépültek nálunk a sérüléssel bajlódó játékosok és ez komoly erősítést jelent! Ha nyomást tudunk gyakorolni az ellenfélre és tudjuk azt a támadó focit játszani, amit szoktunk akkor pozitív lesz a meccs kimenetele! Bizakodó vagyok, és nagyon remélem, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot!"

A mérkőzésről természetesen szöveges formában élőben közvetítünk weboldalunkon!

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 121 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között