Végeredmény | Budaörs - Dorogi FC 4-1 (2-0)

Czvitkovics Péter megállíthatatlan volt, megérdemelt győzelem a Dorog ellen.

BUDAÖRSI SC–DOROGI FC 4–1 (2–0)
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
, 200 néző. Vezette: Veizer Roland (Szabó Péter, Horváth Zoltán)
BUDAÖRS: Demjén – Menyhárt, Gyurácz, Tányéros Á., Ódé – Czvitkovics, Sajbán Miklós (Fejős, 67.), Kesztyűs – Sajbán Máté, Fodor D. (Végh G., 83.), Csiki (Csobánki, 56.). 
Szakmai igazgató: Bognár György
DOROG: Horváth G.  – Erdélyi, Zachán, Nagy Zs., Papp M. – Nagyházi (Kitl M., a szünetben), Nagy I. (Vígh Á., 60.) – Faragó (Sitku, 57.), Mészáros Á., Szedlár – Városi. 
Vezetőedző: Miskei Attila
Gólszerző: Czvitkovics (1–0) a 20., Sajbán Máté (2–0) a 41., Szedlár (2–1) az 52., Czvitkovics (11-esből, 3–1) az 54., Czvitkovics (4–1) a 80. percben

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.


A válogatott szünetet követően újra mérkőzéseket rendeztek a másodosztályban. Csapatunk Tatabányán a Grosics Gyula Stadionban fogadta a Dorogi FC együttesét. A vendégeknél több ismerős arc is feltűnt. Klubunkat jól ismerő Miskei Attila vezetőedzőként, Papp Máté, és Horváth Gábor az idei szezonban a Dorogiak sikeréért dolgozik.

Sérülést követően a nyáron igazolt Csiki Norbert most mutatkozhatott be budaörsiként. Nem hiába vártuk, hogy csapatunk rendelkezésére álljon, a pályán töltött 56 perc alatt remek egyéni megmozdulásaival, passzaival hívta fel magára a figyelmet. 

"Jó az öreg a háznál!"

Czvitkovics Péter élvezte a játékot, jó kedvel és frissen mozgott egész mérkőzés alatt, melynek eredménye, hogy háromszor is betalált a Dorogiak kapujába. 
Először a 27. percben szenzációs szabadrúgás gólt akasztott a vendégek kapujába (1-0)
A 41. percben Csiki remek egyéni megmozdulását követően bökte középre a labdát, Sajbán Máté harcolt meg a labdáért és gyötörte azt a gólvonalon túlra (2-0)
A játék képe alapján megérdemelten mentünk két gólos vezetéssel a szünetre. A 2-0 mindig veszélyes eredmény. A második félidőben ránk ijesztett a Dorog. Az 52. percben Szedlár szaladt végig a csapat felén, lövésébe Demjén csak beleérni tudott a labda így is a bal alsóban kötött ki (2-1)
Szerencsére gyorsan reagálni tudtunk a Dorogi találatra. Az 55. percben Sajbán Miklós harcolt ki büntetőt, a labda mögé Czvitkovics állt, és magabiztosan a bal felsőbe lőtt (3-1)
A végeredményt egy nagyon formás támadás után állítottuk be a 80. percben. Kesztyűs remek egyéni megmozdulását követően passzolt középre, Czvitkovics érkezett és a bal alsóba passzolta a játékszert (4-1)

Ezzel a győzelemmel 11. ponttal a 9. helyen állunk 8 fordulót követően a Merkantil Bank Ligában. 

Vasárnap a Magyar Kupában, a Körösladány ellen, idegenben lépünk pályára 14 órai kezdéssel.

A 2018/19-es Merkantil Bank Liga állása 8 fordulót követően


MESTERMÉRLEG

Bognár György

A legutóbbi mérkőzésünkhöz képest sokat léptünk előre. A mai teljesítményünket jó közepesre értékelem.

Miskei Attila

Több fordulópontja volt a mérkőzésnek, ezekből minden alkalommal a Budaörs jött ki jobban. Egyéni teljesítményekben és koncentrációban nagyon sokat kell javulnunk.

 

Vissza

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 144 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között