MK | Körösladány MSK - Budaörs 2-8 (0-2)


(Fotó: korosladanymsk.hu)

A Magyar Kupa hatodik fordulójában, idegenben, a Megye I-es Körösladány MSK csapata ellen léptünk pályára, ahol nagyarányú győzelemmel sikerült továbbjutnia csapatunknak.

Körösladányi MSK – Budaörsi SC (NBII) 2 – 8 (0 – 2)

Körösladányi MSK: Nagy B. — Ruzsa Z., Burai I. D. (Fülöp T. a 46’), Hajdu Zs., Knyhár D., Bozsó M. (Laksteter J. az 58’), Bagyinszki A. (Juhász D. a 68’), Papp Zs., Zelenyánszki L., Zsíros P., Szántó M.
Vezetőedző: Fodor Sándor
Budaörs: Kemenes Sz. — Marques-Airosa P., Vincze Á., Kékesi A., Fényes Sz. (Gyurácz A. az 58’), Sajben Mi., Végh G., Lengyes B. (Kesztyűs B. a 71’), Fejős Á., Csiki N. (Sajben Má. a 46’), Medgyes S.
Szakmai igazgató: Bognár György

Gólszerzők: Laksteter J. a 60., Knyihár D. a 87. ill. Medgyes S. a 15., a 82., Csiki N. a 25., Lengyel B. a55. (11-esből), a 65., Sajben Má. az 57., Sajben Mi. a 75. és Fejős Á. a 80. percben..

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.


Közönségszórakoztató mérkőzésen, magabiztos nagyarányú győzelemmel kezdtük az idei Magyar Kupát.
 

A mérkőzés élő közvetítése ide kattintva olvasható vissza.


MESTERMÉRLEG

Fodor Sándor

Egy kulturált, technikás futballt játszó ellenfél ellen, felvállaltuk a játékot. Élvezhető, mozgalmas mérkőzésen, gólokban nem volt hiány, ennyi különbség nem volt a csapatok között.

Bognár György

Végig jó felfogásban játszottunk egy szervezett, jó képességű csapat ellen.

 

Vissza

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 107 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között