NB II | Soroksár SC - Budaörs

Soroksáron kezdjük meg a négymeccses sorozatot.

Helyszín: Soroksár, Szamosi Mihály Sporttelep
Időpont: 2018.09.26. (szerda) 16:00 óra

A mérkőzés játékvezetője: Karakó Ferenc (asszisztens: Szert Balázs, Sziágyi Norbert). Tartalék játékvezető: Ducsai József


Az elkövetkezendő másfél hétben négy mérkőzés vár csapatunkra. Szerdán, Soroksáron kezdünk, majd vasárnap Tatabányán fogadjuk a Gyirmót FC-t, jövő hét szerdán Putnokra utazunk, ahol a Kazincbarcika együttese vár ránk, jövő héten vasárnap ismételten Tatabányán fogadjuk a Mosonmagyaróvárt.

Lipcsei Péter által irányított Soroksár a második helyen áll a 20 csapatos Merkantil Bank Ligában. A legutóbbi fordulóban, Mosonmagyaróváron (1-0) szenvedték el első vereségüket a bajnokságban.

A mérkőzésről természetesen szöveges formában élőben közvetítünk weboldalunkon!

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 127 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között