NB II | Budaörs - Mosonmagyaróvár

Következik a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzés.

Helyszín: Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
Időpont: 2018.10.07. (vasárnap) 15:00 óra

A mérkőzés játékvezetője: Ducsai József (asszisztens: Szalai Dániel, Varga Gábor). Tartalék játékvezető: Szigetvári Márk


A Merkantil Bank Liga 12. fordulójában Tatabányán fogadjuk a Mosonmagyaróvár csapatát. 

Az Mosonmagyaróvár 10 ponttal a 18. helyen áll a bajnokságban, míg csapatunk 14 ponttal a 10. helyet foglalja el. Mindkét együttes vereséget szenvedett a hétközi fordulóban. Az MTE, Budafokon szenvedett 3-2-es vereséget, míg csapatunk idegenben, Putnokon a Kazincbarcika ellen 4-0-ra maradt alul. Így azt a nagy sokkot, amit szerdán átélt az együttes, most lesz alkalom kijavítani.

Az Mosonmagyaróvárnáll lesznek ismerős arcok is, korábbi labdarúgónk Szabó Viktor, és Stieber András nagy valószínűség szerint a kezdőben fognak szerepet kapni. Védőnk, Tányéros Ádám jól ismeri Viktort, így az ő párharcuk külön „csemege” lesz a nézők számára.

A legutóbbi válogatott szünetre vereséggel voltunk kénytelenek menni, ezúttal jó lenne, ha győzelemmel sikerülne mindez..

A mérkőzésről természetesen szöveges formában élőben közvetítünk weboldalunkon!

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 84 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között