Merkantil Bank Liga | 4. forduló beharangozó | Soroksár SC - Budaörs

Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep
Időpont: 2017.08.19. (Szombat) 17:30 óra

A mérkőzés játékvezetője: Csonka Bence (asszisztens: Buzás Balázs, Bornemissza Norbert). Tartalék játékvezető: Lovas László


A megszokottól eltérően ezen a hét végén - az augusztus 20-i állami ünnep miatt - nem vasárnap, hanem szombaton lesz az összes mérkőzés a másodosztályú labdarúgó bajnokságban.

16/17 Soroksár SC - Budaörs 5-0 összefoglalója

 

16/17 Budaörs - Soroksár SC 4-2 összefoglalója


A mérkőzést Csonka Bence vezeti, asszisztensei Buzás Balázs, Bornemissza Norbert. A tartalék játékvezető Lovas László lesz.

Csonka játékvezető 1 alkalommal fújta a sípot a Budaörs mérkőzéseken. Ezen a mérkőzéseken a mérlegünk: 1 vereség (16/17 Budaörs - Siófok 0-2)
 


A mérkőzésről természetesen élőben közvetítünk weboldalunkon.

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 189 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között