Merkantil Bank Liga | 5. forduló beharangozó | Budaörs - Kazincbarcika

Következik a még veretlen, újonc Kazincbarcika.

Helyszín: Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
Időpont: 2017.08.23. (Szerda) 17:30 óra

A mérkőzés játékvezetője: Molnár Attila (asszisztens: Bertalan Dávid, Baghy Csaba). Tartalék játékvezető: Böcskei Balázs


Hétközi forduló következik a Merkantil Bank Liga 5. fordulójában. Tatabányán a Grosics Gyula stadionba fogadjuk a még veretlen, újonc Kazincbarcika csapatát. Négy bajnoki mérkőzést követően 3 győzelem, és 1 döntetlen a mérlegük. Az első fordulóban idegenbe 1-0-ra verték a Békéscsaba együttesét, majd hazai pályán verték a Vác csapatát (2-1), a harmadikban-idegenben gól nélküli döntetlen a Szolnok ellen, hazai pályán a Budafok ellen hátrányból tudták megnyerni a mérkőzést 2-1-re.

A Kazincbarcikaiak 5 gólját, Boros Gábor, Kanalos Tony-Markos, Kristófi Sándor, Sigér Ákos, és Takács Péter szerezték.

Jó mérkőzésre van tehát kilátás, úgyhogy a kilátogató szurkolóink egy küzdelmes, jó mérkőzést láthatnak majd, ahol remélhetőleg csapatunk megszerzi első győzelmét a bajnokságban.


A mérkőzést Molnár Attila vezeti, asszisztensei Bertalan Dávid, Baghy Csaba. A tartalék játékvezető Böcskei Balázs lesz.

Molnár játékvezető 6 alkalommal fújta a sípot a Budaörs mérkőzéseken. Ezen a mérkőzéseken a mérlegünk: 1 győzelem, 5 vereség


A mérkőzésről természetesen élőben közvetítünk weboldalunkon.

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 196 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között