Merkantil Bank Liga | 7. forduló beharangozó | Budaörs - MTK

Következik a még veretlen MTK.

Helyszín: Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
Időpont: 2017.08.27. (Szombat) 16:30 óra

A mérkőzés játékvezetője: Német Ádám (asszisztens: Szalai Dániel, Király Zsolt). Tartalék játékvezető: Gaál Ákos


A tavalyi szezonnal ellentétben, idén az NB II-es bajnokság a válogatott szünet alatt sem szünetel.

A Merkantil Bank Liga második helyezett, MTK ellen lépünk pályára szombaton, Tatabányán a Grosics Gyula Stadionba. A Kék-fehérek pontazonossággal, gólkülönbség miatt állnak a második helyen, 5 győzelem, és 1 döntetlennel. Hat forduló alatt csak 4 gólt kaptak, viszont ők is 13 gólnál járnak, csak úgy, mint a mi. Az MTK legeredményesebb játékosa, Torghelle Sándor, aki Sajbán Mátéval holtversenybe vezeti a Merkantil Bank Liga góllövőlistáját.

A mérkőzés esélyese az MTK, de Bognár György vezetésével megpróbálunk borsot törni a feljutásra pályázó kék-fehérek orra alá. A legutóbbi fordulóban, a bajnokságban talán először nem játszott jól a csapatunk a Szeged ellen, aminek 3-1-es vereség lett a vége.

A mérkőzésről természetesen élőben közvetítünk weboldalunkon.

A vendég tabellát figyelembe véve az MTK

3. MTK 3 mérk. 2 Győzelem, 1 döntetlen, 0 vereség, 4 rúgott gól, 2 kapott gól, 7 pont.


Ellenfelünk legeredményesebb játékosai:  Torghelle Sándor aki 5 alkalommal volt eredményes. Mögötte Hrepka Ádám 2 góllal következik.


A mérkőzést Német Ádám vezeti, asszisztensei Szalai Dániel, Király Zsolt. A tartalék játékvezető Gaál Ákos lesz.

Német játékvezető 1 alkalommal (16/17 Balmazújváros-Budaörs 3-1) fújta a sípot a Budaörs mérkőzésen.


Ingyenes a belépés a Budaörs szurkolóknak a labdarúgó Merkantil Bank liga NB II. 7. fordulójában rendezendő Budaörs – MTK bajnoki mérkőzésre, amelyre Tatabányán a Grosics Gyula stadionban kerül sor.

Reményeink szerint minél több szurkoló elkíséri csapatunkat Tatabányára, a mérkőzés helyszínére. Az ő támogatásukkal sikerülhet az MTK ellen jó eredményt elérnie csapatunknak.

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 129 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között