Drukker Zóna

Nem tikolt célunk, hogy megsokszorozzuk híveink, drukkereink, és nem utolsó sorban támogatóinknak számát. A futball akkor igazán szórakoztató, ha van hozzá jó közönség is! A szponzoraink akkor támogatnak igazán, ha sokan járnak ki a meccseinkre, ha nagy a szurkoló táborunk.

Most konkrétan Rád gondoltunk, és az ismerőseidre vagy szomszédodra, aki szívesen énekel a fürdőszobában, hangosan dalol az autóban vagy gyalog a meccsre menet és nem szégyenlős torkaszakadtából végordítani 90 percet a lelátókon. Persze ha csöndben rágod a körmöd vagy idegesen eszed a szotyit, annyira szorítasz kedvenc csapatodért, akkor is légy a drukkerünk!

Mi törekszünk rá, hogy a legjobb formába kerüljünk a mérkőzésekre, és végigküzdjük a meccseket idegenben és hazai pályán egyaránt. Ezekről igyekszünk újra és újra hírt adni, hogy felkeltsük érdeklődésed és kigyere meccseinkre! Minél többen vagytok a pálya szélén, minél hangosabban bíztattok bennünket, annál nagyobb eséllyel szereplünk jól a meccsek alatt, annál több gólt láthattok.

Gyere és szurkolj nekünk!

Hajrá Budaörs!

 

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 99 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között