Jegyek - mérkőzéseinkre

A BELÉPŐJEGY

Az itthon játszott felnőtt bajnoki mérkőzésinkre egységesen 800 Ft ellenében lehet jegyet vásárolni a mérkőzést megelőzően a helyszínen.

A jegyek megvásárlásával támogatod a csapat felkészülését és a pályák karbantartásának költségeit. Számunkra nagyon fontos, hogy biztosítani tudjuk a megfelelő környezetet mind a játékosok, mind a szurkolók számára. Igyekszünk a jegyekből és egyéb támogatásokból befolyt összegeket a szükséges felújításokra és ésszerű fejlesztésekre fordítani. 2013 második felében átadásra került két új műfüves pályánk, ami két kézilabda méretű pályát és egy gyakorló pályát foglal magába. Ezzel a bővítéssel az utánpótlás felkészülésétét biztosítjuk.

Az edzőmeccseinkre, utánpótlás illetve nem bajnoksági mérkőzéseinkre a belépés díjtalan! Hölgyek és 14 év alatti gyerekek a mérkőzéseket díjmenetesen látogathatják! Továbbá díjtalan a belépés kerekesszékkel érkezők számára.

Akadálymentes bejutás: Árok utcai bejárat, Őszirózsa utcai vészkijárat

 

A telepen jelenleg is építési munkák zajlanak, ezért mindenkit kérünk, hogy körültekintően közlekedjen az érintett területeken!


A JÁTÉK

Célunk, hogy a futball mellett a meccsek előtt és a szünet ideje alatt is "szórakoztassuk" a közönséget, ezért szeretnénk futballhoz köthető, főként ügyességi játékokat szervezni. Ha van kívánságod, sőt van egy kis csapatod a játékhoz, akkor jelentkezzetek! Jelentkezni lehet: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Jó hangulat a pálya mellett | Feszültség és hangzavar a pályán | Hideg italok Zsolti büféjében a pálya mögött

Szeretnél játszani velünk a meccsek alatt vagy előtt? Megírhatod véleményed, ötleted a google+ / facebook portálunkra is! A jó játékot mi is díjjazuk!

 

 

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 123 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista