Interjú Zsivoczky Attilával

OLIMPIKON TÍZPRÓBÁZÓ EDZŐNK, ZSIVOCZKY ATTILA ÜLT A DÉLELŐTTI EDZÉSEK ALATT KAMERÁNK ELÉ

Október 23-ról sokaknak más jut az eszébe, mint a sportolás, az edzés. A mi játékosaink teljes létszámban a pályán rúgták a labdát, a felnőttek, és a teljes utánpótlás csapat készült a bajnoki meccsekre. Mint azt már korábban ígértük, új edzőnket, Zsivoczky Attilát sikerült a kamera elé ültetni. Sok kérdést kapott Attila, amikre sok érdekes választ is adott.

Már tudjuk, hogy kell helyesen leírni a nevét, az is kiderült milyen kapcsolatfűzi vezetőedzőnkhöz. A fiatalokról, a fejlődés lehetőségéről beszélgettünk a legtöbbet. A videón az U14-U15-U17 csapatunk tagjai is feltűnnek edzés közben. A videót gyönyörű napos, de nagyon szeles időben rögzítettük, ráadásul edzések alatt, ami miatt a hang minősége kifogásolható, viszont tartalma annál fontosabb és érdekesebb.

Videóriportunk:

A csapat vezetőségének szándékai szerint a fiatalok most olyan fejlődési lehetőséghez jutottak - Attila atlétikában szerzett tapasztalatai által, amit leginkább a nagyobb méretű játékosokkal, keményebben játszó csapatok ellen tudnak kamatoztatni. Nem másodlagos szempont ez, mivel az utánpótlás játékosok esetében sűrűn előfordul, hogy náluk kb. 10-20 centivel magasabb, 5-10 kg-mal nehezebb ellenfelekkel kell megküzdeni a labdáért.

Bár nem a nyári felkészülés idején csatlakozott Attila, reményeink szerint már a következő meccseken is észrevehető lesz a változás. Igazi fejlődést pedig a tavaszi szezonra várhatunk. Attilánnak ismételten köszönjük a riportot, üdvözöljük a csapatunkban és sok sikert kívánunk a munkájához!

Hajrá Budaörs!

A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 99 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között