Merkantil Bank Liga 34. forduló | Balmazújváros - Budaörs 3-1 (1-0)

Vereség Balmazújvárosban.

A mérkőzés esélyesei a hazaiak voltak, akik számára nagyon fontos volt a feljutás szempontjából a három pont. Ennek megfelelően kezdtek a hazaiak. A mérkőzés elejétől a Balmazújvárosiak ragadták magukhoz a kezdeményezést, mezőnyfölényben futballoztak. A 23. percben meg is szerezték a vezetést. Sigér elé pattant a labda a tizenhatoson belül, aki egy cselt követően, a jobb alsóba lőtt 1-0 Az első felvonásban nem is nagyon változott a játék képe, többnyire hazai helyzeteket lehetett feljegyezni.
A második félidő az elsőhöz hasonlóan kezdődött. Az 50. percben Heffler próbálkozott egy csel után gólt szerezni, lövését Vajda védte remek reflexszel. Az 55. percben Bognár György kettős cserével próbálta a középpályánkat megerősíteni, Csillag és Marques-Ariosa helyére, Sajbán Mátét és Stiebert küldte pályára. Rögtön a cserét követően szöglethez jutottak a hazaiak, amiből növelni tudták az előnyüket. Az 56. percben Bokros elé került a labda, aki 2 méterről a kapuba lőtt 2-0 A második bekapott gólt követően , három percre jött az újabb Balmazújvárosi találat. Az 59. percben Vajda tört be a tizenhatoson belülre a bal szélről, majd lőtt a jobb alsó sarokba 3-0
A hátralévő percekben a hazaiak visszavettek a tempóból, csapatunk pedig a 90+1. percben megszerezte a szépítő találatot. Stieber szöglete érkezett a rövidre, nem ért bele senki a labda becsorgott a kapuba. 3-1 A játékvezető a gólt követően lefújta a mérkőzést.
A hazaiak megérdemelten szerezték meg a három pontot, és léptek egy helyet, a már feljutást érő második helyre a bajnokságban.

 

A mérkőzés képei a Facebook, illetve a Google+ oldalunkon tekinthető meg.


MESTERMÉRLEG

Feczkó Tamás

Jó csapat ellen játszottunk, minden futballistámmal elégedett lehetek. Sok helyzetet alakítottunk ki, jó időben sikerült a góljainkat szerezni.

Bognár György

Jobb csapattól nem szégyen kikapni, a hazaiak mezőnyfölényben futballoztak. Kevés gólszerzési lehetőségünk adódott, megérdemelt a Balmazújváros győzelme.

 


A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

BALMAZÚJVÁROS–BUDAÖRSI SC 3–1 (1–0)
Balmazújváros, 1000 nézőVezette: Németh Ádám (Berényi Ákos, Punyi Gyula)
BALMAZÚJVÁROS: Szécsi G. – Bokros, Rus, Tamás L., Virág – Vajda S., Sigér, Bódis, Farkas II B. (Belényesi, 77.), Heffler N. – Fekete Á. (Kamarás, 71.). Vezetőedző: Feczkó Tamás
BUDAÖRS: Vajda D. – Menyhárt, Tányéros Á., Gyurácz, Lajer – Bata, Csillag D. (Stieber A., 62.), Csobánki (Sajbán Miklós, 74), Marques-Airosa (Sajbán Máté, 62.), Deli – Horváth R. Szakmai igazgató: Bognár György
Gólszerző: Sigér (1–0) a 23., Bokros (2–0) az 56., Vajda S. (3–0) a 64., Stieber a 90. percben
.
 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 735 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között