Merkantil Bank Liga | 35. forduló beharangozó | HR-Rent Kozármisleny - Budaörs


A Merkantil Bank Liga 35. fordulójában, a kiesés ellen küzdő, Kozármisleny otthonába látogatunk.

Helyszín: Kozármisleny, Kozármisleny Stadion
Időpont: 2017.05.14. (Vasárnap) 17:30 óra

A mérkőzés játékvezetője: Szabó Zsolt (asszisztens: Bornemissza Norbert, Garai Péter). Tartalék játékvezető: Dolnegó Bálint


A Merkantil Bank Liga 35. fordulójában, ismételten idegenben, Kozármislenyben lépünk pályára. Négy fordulóval a bajnokság vége előtt, 36 ponttal a 16. helyen áll a Kozármisleny. A legutóbbi fordulóban idegenben tudtak győzni a Csákvár (2-1) ellen. 

Csapatunk az elmúlt fordulóban, Balmazújvárosban kapott ki (3-1). Azon a mérkőzésen eltiltás miatt nem léphetett pályára Kinyik Ákos (védő), és Petró Balázs  (középpályás). Vasárnap mindkettőjükre számíthat Bognár György vezetőedző. 

Az őszi forduló Budaörs - Kozármisleny | 2-1 |összefoglalója.

 

A hazai tabellát figyelembe véve a Kozármisleny.

14. Kozármisleny 17 mérk. 7 győzelem, 2 döntetlen, 8 vereség, 15 rúgott gól, 22 kapott gól, 23 pont.

Ellenfelünk legeredményesebb játékosa: Beke Péter, Kemény Tamás, Racskó Roland, akik 4-4 alkalommal voltak eredményesek. Mögöttük Grumic Miroslav 3 góllal következik.


A mérkőzést Szabó Zsolt vezeti, Bornemissza Norbert, Garai Péter. A tartalék játékvezető Dolnegó Balint lesz.

Szabó játékvezető 3 alkalommal fújta a sípot a Budaörs mérkőzéseken. Ezeken a mérkőzéseken a mérlegünk: 0 győzelem 1 döntetlen és 2 vereség
 


A mérkőzésről természetesen élőben közvetítünk weboldalunkon.

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 746 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között