Merkantil Bank Liga 35. forduló | Kozármisleny - Budaörs 0-6 (0-3)

Budaörsi gólfesztivál Kozármislenyben!

A Merkantil Bank Liga 35. fordulójában, idegenben a Kozármisleny ellen léptünk pályára. A Cegléd utáni nagyon fontos mérkőzést követően, a Kozármisleny elleni, a „bajnokság mérkőzésének” számított. A játékvezető is a mérkőzés tétjének megfelelő volt, Szabó Zsolt az első osztályban 307 alkalommal fújta a sípot.
 

Egy nagyon jó minőségű pályán, nagyon motiváltan kezdtük a mérkőzést. Három perc alatt gyorsan eldöntöttük a mérkőzést már az első félidőben. A 13. percben Stieber szögletére érkezett remekül középen Kinyik, aki a bal felsőbe fejelt 0-1 Majd a 16. percben Petró harcolt ki tizenegyest, Stieber állt a labda mögé, aki a bal alsóba helyezte a labdát. A kapus a másik irányba vetődött 0-2

A hazaiak a két gyors bekapott gólnak köszönhetően összeroppantak, csapatunk pedig egy másodpercre sem állt le. A 24. percben Petró vett mellre egy magasan szálló labdát, majd kapásból ballal próbálkozott, lövését, Helesfay bravúrral tolta a lécfölé.

A hazaiak részéről kaput eltaláló lövés nem volt az első játékrészben. Helyzetek voltak, de azok rendre elkerülték a kapunkat.

A 42. percben újra villant a Stieber – Kinyik páros. Stieber szögletére érkezett ismét Kinyik, aki most lábbal a jobb alsót vette célba sikerrel 0-3

A remek első félidőt követően, három góllal mehettünk az öltözőbe. Egy ilyen remek első játékrészt követően joggal bizakodtunk a hasonló folytatásban.

Nem váratott magára a negyedik Budaörsi gól. Az 52. percben ismételten egy szögletet követően növeltük előnyünket. Stieber szögletére érkezett Sajbán Máté, aki a bal alsóba fejelt 0-4 - Stieber Andrásnak ez már a 3. gólpassza volt szögletből, szenzációs!

A kilátogató hazai közönség egy Budaörsi gólfesztiválba csöppent ezen a vasárnap késő délutáni napon. A negyedik után jött az ötödik Budaörsi találat is. Az 56. percben Deli készített le labdát Sajbán Máténak, aki remekül kényszerítőzött Stieberrel, a visszakapott labdát, a kapus lábai között jutatta a kapuba 0-5 - Stiebernek ez volt a negyedik gólpassza a gólja mellett.
 

Az első hazai gólszerzésig egészen a 71. percig kellett várniuk a kilátogató hazai szurkolóknak. Petró szabálytalankodott a tizenhatoson belül, a bíró a tizenegyes pontra mutatott, a labda mögé Kemény állt, aki csúnyán a kapu fölé vágta a büntetőt. Így elmaradt a szépítő hazai találat.

A kegyelemdöfést a 75. percben vittük be. Papp beadására érkezett középen Horváth Roland, aki a kapu közepébe passzolt 0-6

Csapatunk ezzel a nagyarányú győzelemmel, három fordulóval a bajnokság vége előtt 8 ponttal megy a 18. helyet elfoglaló, még kieső Cegléd előtt.
 

A mérkőzés képei a Facebook, illetve a Google+ oldalunkon tekinthető meg.


MESTERMÉRLEG

Szanyó Károly

Igaz, ezer sebből vérzünk, hét hiányzónk volt, ebből hat kezdőjátékos, de az akkor is gyalázatos produktum volt. Négy gólt kaptunk pontrúgásokból, amire pedig készültünk, de úgy nem nyerhetünk, ha nem merjük felvállalni az előrejátékot.

Bognár György

Gratulálok a csapatomnak. Nem csak az eredmény, de a játék miatt is. Megérdemelten nyertünk és ez már elég lesz a bentmaradáshoz is.

 


A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

KOZÁRMISLENY–BUDAÖRS 0–6 (0–3)
Kozármisleny, 500
 néző. Vezette: Szabó Zsolt 
KOZÁRMISLENY: Helesfalvy – Milutinovics, Causic, Racskó, Kocsis A. – Gubacsi (Kiss M., 75.), Grumics (Menyhei, 83.) – Kemény, Kirchner, Varga M. – Tóth M. (Szekszárdi, 67.)
Vezetőedző: Szanyó Károly
BUDAÖRS: Horváth G. – Wild (Menyhárt, 63.), Kinyik, Tányéros, Papp M. – Sajbán Miklós, Stieber – Petró, Sajbán Máté, Deli (Árvai, 68.) – Horváth R. (Csobánki, 75.). Vezetőedző: Bognár György
Gólszerző: Kinyik (0–1) a 13., Stieber (11-esből, 0–2) a 16., Kinyik (0–3) a 42., Sajbán Máté (0–4), 42., Sajbán (0–5) az 56., Horváth R. (0–6) a 75. percben

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 736 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között