Szurkolói információk a Soroksár elleni bajnokira.

A szezon utolsó előtti hazai, TV-s mérkőzésen a Soroksár SC-t fogadjuk május 21-én, vasárnap 16.45-kor a Tatabányai, Grosics Gyula Stadionban.
A mérkőzésre minden Budaörsi szurkolónak a belépés DÍJTALAN! Célunk, hogy ideiglenes pályánkon, a Grosics Gyula Stadionban is minél többen buzdítsák a helyszínen csapatunkat.
Továbbá díjtalan azoknak a Soroksári szurkolóknak, akik felmutatják a jegypénztárnál a Nemzeti Sport „közös kampány a szurkolókért” Budaörs kuponját. Azok a Soroksár SC szurkolók, akik nem rendelkeznek kuponnal, a belépő egységesen 800 Ft ellenében tudnak jegyet vásárolni a mérkőzést megelőzően a helyszínen. Hölgyek és 14 év alatti gyerekek a mérkőzést díjmenetesen tekinthetik meg! Továbbá díjtalan a belépés kerekesszékkel érkezők számára.


 

Hajrá Budaörs!


 

A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 733 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között