Merkantil Bank Liga | 36. forduló beharangozó | Budaörs - Soroksár SC


A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában, tévés mérkőzésen, Tatabányán fogadjuk a Soroksár SC csapatát.

Helyszín: Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
Időpont: 2017.05.21. (Vasárnap) 16:45 óra

A mérkőzés játékvezetője: Dr. Kovács Gergely (asszisztens: Bertalan Dávid, Király Zsolt). Tartalék játékvezető: Gaál Ákos


A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában, tévés mérkőzésen, Tatabányán, a Grosics Gyula Stadionban fogadjuk a Soroksár SC csapatát.

Az elmúlt fordulóban, gólgazdag mérkőzésen idegenben, 6-0-ra győztük le a Kozármisleny csapatát. A bennmaradás szempontjából nagyon fontos győzelem volt.

A vendég Soroksár hétköznap játszotta le a félbeszakított, Szeged elleni mérkőzésüket, és nyertek 2-1-re, amivel ismételten visszakerültek a feljutásért zajló versenyfutásba. Lemaradásuk mindössze egyetlen pont a második helyezett Kisvárda.

Egy kis statisztikai érdekesség. Az előrehozott tavaszi, december 11-én lejátszott mérkőzéssekkel együtt, csapatunk szerezte a legtöbb gólt a Merkantil Bank Liga tavaszi fordulóiban!

  • 1, Budaörs 29 gól
  • 2, Puskás Akadémi FC 28
  • 3, Szolnoki MÁV FC 24
  • 4, Békéscsaba 1912 Előre 23
  • 5, Balmaz Kamilla Gyógyfürdő, ZTE FC 22 - 22
  • 7, Soroksár SC 21

Az őszi forduló Soroksár SC - Budaörs | 5-0 |összefoglalója.

 

A vendég tabellát figyelembe véve a Soroksár.

1. Soroksár SC 17 mérk. 8 győzelem, 6 döntetlen, 3 vereség, 22 rúgott gól, 19 kapott gól, 30 pont.

Ellenfelünk legeredményesebb játékosa: Lovrencsics Balázs, aki 20 találatával vezeti a Merkantil Bank Liga góllövőlistáját. Mögötte Gyepes Gábor 6 góllal következik.


A mérkőzést Dr. Kovács Gergely vezeti, asszisztensei Bertalan Dávid, Király Zsolt. A tartalék játékvezető Gaál Ákos lesz.

Dr. Kovács játékvezető 3 alkalommal fújta a sípot a Budaörs mérkőzéseken. Ezeken a mérkőzéseken a mérlegünk: 3 győzelem
 


A mérkőzésről természetesen élőben közvetítünk weboldalunkon.

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 198 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között