Merkantil Bank Liga | 37. forduló beharangozó | Szolnoki MÁV FC - Budaörs


Vasárnap a Szolnoki MÁV FC vendége lesz a Budaörs.

Helyszín: Szolnok, Szolnoki Tiszaligeti Stadion
Időpont: 2017.05.28. (Vasárnap) 18:00 óra

A mérkőzés játékvezetője: Zierkelbach Péter (asszisztens: Vígh-Tarsonyi Gergő, Márkus Péter). Tartalék játékvezető: Csonka Bence


A Merkantil Bank Liga 37. fordulójában, utoljára játszunk az idei bajnokságban, idegenben. Vasárnap a Szolnoki MÁV FC vendége lesz a Budaörs.

A vendéglátó szolnokiak 48 ponttal a 11. helyet foglalják el a Merkantil Bank Ligában. Csapatunk lemaradása mindössze csak 2 pont a Tisza-parti alakulattal szemben. Egy esetleges idegenbeli győzelemmel meg is előznénk a Szolnoki MÁV FC-t.

Csapatunk az elmúlt fordulóban a Soroksár SC legyőzésével biztossá tette bennmaradását az NB II-ben. Teher nélkül, felszabadultan futballozhat csapatunk. Azaz minden adott egy izgalmas, közönségszórakoztató  mérkőzésre.

Az őszi forduló Budaörs - Szolnoki MÁV FC | 1-2 |összefoglalója.

 

A hazai tabellát figyelembe véve a Szolnok.

12. Szolnoki MÁV FC 18 mérk. 7 győzelem, 5 döntetlen, 6 vereség, 20 rúgott gól, 21 kapott gól, 26 pont.

Ellenfelünk legeredményesebb játékosa: Tóth László, aki 11 alkalommal volt eredményes. Mögötte Olasz Dénes, és Rokszin Ádám 8-8 góllal következnek.


A mérkőzést Zierkelbach Péter vezeti, asszisztensei Vígh-Tarsonyi Gergő, Márkus Péter. A tartalék játékvezető Csonka Bence lesz.

Zierkelbach játékvezető 6 alkalommal fújta a sípot a Budaörs mérkőzéseken. Ezeken a mérkőzéseken a mérlegünk: 4 győzelem, és 2 vereség
 


A mérkőzésről természetesen élőben közvetítünk weboldalunkon.

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 182 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között