Merkantil Bank Liga | 38. forduló beharangozó | Budaörs - Puskás Akadémia FC

Következik az utolsó bajnoki mérkőzés a Puskás Akadémia FC ellen.

Helyszín: Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
Időpont: 2017.06.04. (Vasárnap) 18:00 óra

A mérkőzés játékvezetője: Takács János (asszisztens: Farkas Balázs, Kovács II. Gábor). Tartalék játékvezető: Molnár Attila


Vasárnap a Merkantil Bank Ligát megnyerő, Puskás Akadémia FC ellen zárjuk a 16/17-es szezont. Pintér Attila csapata már két fordulóval a bajnokság vége előtt eldöntötte a bajnoki cím sorsát. Csapatunk a Soroksár SC legyőzésével biztosította be jövő évi NB II-es tagságát. Tétnélkülinek nem mondanánk a találkozót, hiszen egy esetleges győzelemmel sikerülne a tabellán még előrébb végezni csapatunknak, jelenleg a 14. helyet foglaljuk el a tabellán, de egy győzelemmel akár a 11. hely is meglehet Bognár György alakulatának.

Az őszi forduló Puskás Akadémia FC - Budaörs | 4-2 |összefoglalója.

 

A vedég tabellát figyelembe véve a Puskás Akadémia FC.

5. Puskás Akadémia FC 18 mérk. 7 győzelem, 7 döntetlen, 4 vereség, 24 rúgott gól, 23 kapott gól, 28 pont.

Ellenfelünk legeredményesebb játékosa: Tischler Patrik, aki 13 alkalommal volt eredményes. Mögötte Lencse László 8 góllal következik.


A mérkőzést Takács János vezeti, asszisztensei Farkas Balázs, Kovács II. Gábor. A tartalék játékvezető Molnár Attila lesz.

Takács játékvezető 7 alkalommal fújta a sípot a Budaörs mérkőzéseken. Ezeken a mérkőzéseken a mérlegünk: 2 győzelem, 1 döntetlen és 4 vereség
 


A mérkőzésről természetesen élőben közvetítünk weboldalunkon.

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 70 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között