Merkantil Bank Liga 38. forduló | Budaörs - Puskás Akadémia FC 2-3 (1-0)


Az utolsó bajnoki mérkőzésen vereséget szenvedtünk a Puskás Akadémia FC ellen.

A szezonzáró mérkőzésen a már bajnok, Puskás Akadémia FC csapatát fogadtuk Tatabányán.
A tétnélküli mérkőzésen, jó iramba kezdte a mérkőzést mindkét csapat. A 2. percben Horváth Roland jobb oldali beadását ütötte ki Hegedűs Lajos, a labda Deli elé került, aki kapásból a jobb oldali kapufa mellé lőtt centikkel. Az 5. percben a vendég Puskás került közel a gólszerzéshez. Prosser beadására érkezett a hosszún Pekár, lövését Tányéros vágta ki a gólvonalról.
A 25. percben megszereztük a vezetést. Egy rossz vissza passzra csapott le Horváth Roland, aki egy az egyben vezethette a kapura a labdát, majd emelte át a kilépő Hegedűs Lajost 1-0 A 41. percben növelhettük volna előnyünket. Stieber szöglete után alakult ki kavarodás a tizenhatoson belül, a labda Tányéros fejére került, fejesét a gólvonalról vágták ki.
A második félidőt csapatunk kezdte jobban, a Puskás kapusának, Hegedűs Lajosnak több alkalommal, bravúrral kellett védenie. A 73. percben egyenlített a Puskás. Tischler hatalmas szabadrúgás gólt rúgott a bal felsőbe 1-1 A 78. percben újra megszereztük a vezetést. Stieber vett át egy labdát 30 méterre a kaputól, majd pattanás után, kilőtte a bal felső sarkot 2-1 Az biztos, hogy a mérkőzés legszebb gólja volt, de akár a forduló góljára is esélyes lehet Stieber András gólja .
Egész mérkőzésen látványosan, és jól is futballozott csapatunk. A mérkőzés 87. percétől pedig minden megváltozott… Előbb egyenlített a Puskás Akadémia. Szakály lépett be a tizenhatoson belülre, a passzába Tányéros ért bele szerencsétlenül, a labda a kapu bal oldalába pattant 2-2 Egy percre a bekapott gólt követően már a vezető gólt is megszerezte a Puskás. Kontratámadást vezetett a vendégcsapat, a játék a végén Tischlerre jött ki, aki a kapuba passzolt 2-3
A 89. percben cserélni készült Bognár György. Stieber lett volna az egyik lecserélt játékos… aki reklamált a partjelzőnél, aki jelezte a játékvezetőnek, aki pedig végül kiállította Stieber Andrást.
A mérkőzésen több momentum nem történt. Így az utolsó bajnoki mérkőzésen vereséget szenvedtünk (nem érdemeltünk vereséget) a Merkantil Bank Liga bajnokától, a Puskás Akadémia FC-től.

A mérkőzés képei a Facebook, illetve a Google+ oldalunkon tekinthető meg.

Ezúton is gratulálunk a Puskás Akadémia FC bajnoki címéhez!

Szurkolóinknak pedig KÖSZÖNJÜK az egész éves támogatást!


MESTERMÉRLEG

Bognár György

Gratulálok a Puskás Akadémiának a feljutáshoz és sok sikert kívánok neki az NB I-es szerepléshez. Emellett saját csapatomat is dicséret illeti a tavaszi teljesítményéért.

Pintér Attila

Már az első félidőben is eldönthettük volna a mérkőzést, úgy érzem, a helyzeteink alapján megérdemelten nyertünk. További sok sikert kívánok a Budaörsnek.

 


A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

BUDAÖRS – PUSKÁS AKADÉMIA FC 2–3 (1–0) 
Tatabánya, 200 néző. Vezette
: Takács János (Farkas Balázs, Kovács II. Gábor)
BUDAÖRS: Horváth G. – Marques-Airosa, Kinyik, Tányéros, Papp – Petró, Sajbán Máté, Stieber A., Sajbán Miklós – Horváth R. (Csillag, 77.), Deli (Pethő –, 89.). Vezetőedző: Bognár György
PUSKÁS AKADÉMIA: Hegedüs L. – Csilus, Tar, Hegedűs J., Forró (Nagy Zs., 51.) – Zsidai, Polonkai – Prosser (Lencse, 68.), Szatmári L., Pekár (Tischler, 58.) – Szakály P. Vezetőedző: Pintér Attila
Gólszerző: Horváth R. (1–0) a 26., Tischler (1–1) a 73., Stieber A. (2–1) a 78., Szakály P. (2–2) a 87., Tischler (2–3) a 88. Percben
Kiállítva: Stieber A. (az asszisztens megsértéséért) a 88. percben

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 160 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között