Véget ért a 2016/17-es bajnokság!

A hétvégén befejeződött a bajnokság a labdarúgó Merkantil Bank Ligában. A Budaörs a 15. helyen végzett, a hétfői napon pedig egy közös ebéddel, az Adler étteremben zárta az idényt a klub.

- Bognár György novemberben érkezett Budaörsre, és a kitűzött célt vele sikerült teljesítenie a csapatnak, a biztos bennmaradást.

A klub vezetése, és Bognár György már megkezdte a tárgyalásokat a játékoskeret tagjaival, ahol több változás is várható. A Budaörsön futballozó kölcsön játékosok visszatérnek klubjaikhoz. Kinyik Ákos (DVSC), Petró Balázs (Haladás), Vajda Dániel (Budapest Honvéd), Bata Csongor (ETO FC Győr), Árvai Dániel (Tatabánya?)

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 154 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között