Megkezdtük a felkészülést.

Hétfő délelőtt 10 órás kezdéssel, Százhalombattán került sor csapatunk első nyári gyakorlására. Bognár György öltözőbeli eligazítása után a csapat egységesen a gondosan előkészített edzőpálya felé tartott, és kezdte meg a felkészülést az idei szezonra.

 

 

 

A keretet érintő hír, hogy Stieber András, és Horváth Gábor máshol folytatja pályafutását.

A 23 éves támadó, Horváth Roland a mai napon aláírta új szerződését. Továbbá klubunk sajátnevelésű, meghatározó játékosai, Sajbán Miklós, és Sajbán Máté újabb egy évvel, 2019. június 30-ig meghosszabbították szerződésüket.

Az elkövetkezendő napokban több labdarúgó szerepel majd próbajátékon. Esetleges szerződtetésükről később születik döntés.

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 153 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között