Gyász | Nyugodj békében "Kobak"!

Hatvanhat éves korában, rövid, gyógyíthatatlan betegség következtében elhunyt csapatunk kapusedzője, Kovács László.

Kovács László tavaly nyáron került klubunkhoz. Nem csak egy kitűnő sportolót, hanem egy kiváló embert is elvesztettünk.

A Budaörsi Sport Club Labdarúgó Szakosztálya őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak.  Emlékét örökké megőrizzük. Mély fájdalommal búcsúzunk tőled „Kobak”.

Kovács László (1951-2017)


Kovács László 1981 és 1985 között védett az ETO-ban, két bajnoki címet nyert Verebes József irányításával.

Nevelőklubja a Tatabánya volt, majd nyolc évig a Videotonban játszott. Székesfehérvári évei során lett válogatott, 1975 és 1977 között 12 alkalommal szerepelt a nemzeti csapatban.1978-ban ott volt az Argentínában rendezett világbajnokságon, de nem lépett pályára.

Játszott Békéscsabán és Siófokon is, majd 1988-ban visszatért Győrbe. Játékoskarrierjét Burgenlandban, az SC Forchtenstein (Fraknó) együttesénél fejezte be.

 


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 45 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között