Hatvanhat éves korában, rövid, gyógyíthatatlan betegség következtében elhunyt csapatunk kapusedzője, Kovács László.

Kovács László tavaly nyáron került klubunkhoz. Nem csak egy kitűnő sportolót, hanem egy kiváló embert is elvesztettünk.

A Budaörsi Sport Club Labdarúgó Szakosztálya őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak.  Emlékét örökké megőrizzük. Mély fájdalommal búcsúzunk tőled „Kobak”.

Kovács László (1951-2017)


Kovács László 1981 és 1985 között védett az ETO-ban, két bajnoki címet nyert Verebes József irányításával.

Nevelőklubja a Tatabánya volt, majd nyolc évig a Videotonban játszott. Székesfehérvári évei során lett válogatott, 1975 és 1977 között 12 alkalommal szerepelt a nemzeti csapatban.1978-ban ott volt az Argentínában rendezett világbajnokságon, de nem lépett pályára.

Játszott Békéscsabán és Siófokon is, majd 1988-ban visszatért Győrbe. Játékoskarrierjét Burgenlandban, az SC Forchtenstein (Fraknó) együttesénél fejezte be.

 


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 65 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között