Három új játékos érkezett

Lengyel Béla

A 26 éves, jobb lábas középpályás Lengyel Béla szolnoki nevelés. A Szolnoki Máv FC csapatának meghatározó tagja volt az elmúlt években.

Tagja volt a Szolnok Magyar Kupa elődöntőbe menetelő csapatának. NB II-es mérkőzései mellett 19 NB I-es találkozón is pályára lépett, ahol 1 gólt szerzett.

A 2016/2017-es szezonban a Kisvárda csapatához szerződött, de ott nem kapott lehetőséget. 2017 telén a Cegléd csapatához került, ahol 10 mérkőzésen lépett pályára. Budaörsön a felkészülést elkezdhette a csapattal és reméljük csak úgy, mint a Szolnoknál, itt is meghatározó játékossá tudja kinőni magát.

Kékesi Alexander

A 23 éves, belső védő Újpesten nevelkedett, megfordult a későbbiekben, a Vasasban, Gödöllői SK csapataiban. Az előző szezonban pedig Csákváron szerepelt, ahol 26 mérkőzésen lépett pályára ahol 1 gólt szerzett.

Fodor Dániel

A 18 éves, jobb lábas támadó, győri nevelés. Megfordult a Vasasban, majd legutóbb Biatorbágyon, ahol 25 bajnoki mérkőzésen 23 gólt szerzett. Reméljük, hogy továbbra is hasonló hatékonysággal fogja termelni az NB II-ben is a gólokat fiatal támadónk.
 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 152 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között