Felkészülési mérkőzés | Budaörs - MTK (NB III.) 0:3

Csapatunk első felkészülési mérkőzésének ellenfele, az MTK (NB III.) gárdája volt. A csapatokat napsütés, és nagy meleg fogadta a százhalombattai pályán rendezett találkozón.

Az első játékrészben az MTK kezdeményezett többet. Védőinknek adódott több feladat ebben a játékrészben. Az első félidőben három gyors MTK gólnak köszönhetően magabiztos előnnyel mehettek a kék-fehérek a szünetre. A második félidőben csapatunk kezdeményezett többet, de a várt szépítő találat elmaradt a mai napon. Ezen a mérkőzésen, csapatunkon érződött a felkészülés ezen szakaszán tapasztalható fáradtság. A következő napokban is kemény edzések várnak a csapatra. Második felkészülési mérkőzésünket, szombaton délelőtt 10 órakor, az NB III-as Dunaújváros ellen játsszuk.

 

Felkészülési mérkőzések idpőntjai

  • Július 08. Szombat, 10:00 Dunaújváros (NB III.) - Budaörs, Helyszín: Dunaújváros
  • Július 12. Szerda, 18:00 Monor (NB III.) - Budaörs, Helyszín: Monor
  • Július 15. Szombat, 16:00 MK Dons (Angol League One) - Budaörs (Zárt kapus), Helyszín: Telki
  • Július 19. Szerda, ??:?? BKV (NB III.) - Budaörs, Helyszín: BKV pálya
  • Július 22. Szombat, ??:?? Érd (NB III.) - Budaörs, Helyszín: Érd

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 47 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között