Rutinos középpályás, és korosztályos válogatott kapus is aláírt csapatunkhoz!

Mindenben sikerült megállapodni, és már alá is írta szerződését a rutinos középpályás, Bakos Szabolcs.

Szabolcs megfordult a III. Kerület, a Felcsút FC, a Vasas, a Baja, a Tatabánya, és az Aqvital FC Csákvár csapatában. Budaörsre az előző NB II-es szezon tizenhatodik helyezett Aqvital FC Csákvár csapatától érkezett, ahol korábban dolgozott együtt csapatunk vezetőedzőjével, Bognár Györggyel.

Szabolcs eddig karriere során 324 alkalommal lépett pályára felnőtt mérkőzésen, ebből 53 alkalommal szerepelt az első osztályban. Összesen 40, az NB I-ben 1 gólt szerzett pályafutása során. Az előző szezonban 34 alkalommal lépett pályára a Csákvár mezében, ebből 31 alkalommal volt a kezdőcsapat tagja és négy gólt szerzett.


Aláírta szerződését és kölcsönbe érkezik az MTK-tól csapatunkhoz az 1999-es születésű korosztályos válogatott kapus, Bese Balázs.

Sok sikert kívánunk Bakos Szabolcsnak, és Bese Balázsnak csapatunknál.

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 43 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között