Beharangozó | MK Dons (Anglia League One) - Budaörs

Ma délután következik a negyedik felkészülési mérkőzés, az Angol League One-ban szereplő Milton Keynes Dons csapata ellen.

A mai mérkőzés három nappal a Monor SE elleni összecsapást követően következik. Az MK Dons szintén három nappal ezelőtt az NB II-es Szeged 2011-Grosics Akadémia ellen játszott, és szenvedett 1-0-s vereséget.

Az angol harmadosztályban szereplő, MK Dons a 24 csapatos bajnokságban a 2016/17-es évadban a 12. helyen végzett 61 pontot gyűjtve (16 győzelem, 13 döntetlen, és 17 vereséggel).

Csapatunk számára ez egy jó erőfelmérő mérkőzés lesz, hiszen fizikálisan nagyon erős ellenfél ellen mérhetjük össze tudásunkat.

A mai mérkőzésre Telkiben 16 órától kerül sor, zárt kapuk mögött. Szurkolóink weboldalunk, élő szöveges közvetítés formájában tudják követni a mérkőzést.

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 77 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között