Tízgólos mérkőzéssel zártuk a felkészülési időszakot.

Borzalmasan kezdődött budaörsi szempontból a mérkőzés. A korábban Budaörsön is megfordult Koós Gábor duplájának, és Pál Szabolcs góljainak köszönhetően, fél óra után háromgólos előnyre tett szert a hazai, Érdi VSE. A 41. percben, bal oldali szögletet követően Horváth Roland fejes góljával sikerült szépítenünk a félidő előtt.

A félidőben Bognár György cserékre szánta el magát. Csapatunk sokkal kezdeményezőbb lett, Pethő Bence 61. percben szerzett góljával pedig feljöttünk egy gólra. Továbbra is csapatunk akarata érvényesült a második félidőben. A 66. percben sikerült is egyenlítenie csapatunknak, Bakos Szabolcs révén.

Az utolsó tíz percben három budaörsi gól érkezett. Horváth Roland a 82.-ben, a 85.-ben, Czvitkovics Péter pedig a 88. percben talált be az Érdiek kapujába. Az utolsó percben Németh Gábor révén szépítettek a hazaiak, így tízgólos mérkőzésen 6-4-re győzött csapatunk a bajnoki rajt főpróbáján.

 

A mérkőzés képei a Facebook, illetve a Google+ oldalunkon tekinthető meg.


Felkészülési mérkőzés
Érdi VSE–Budaörs 4:6 (3:1)
Érdi VSE: Kertész F. (Borek, 60.) – Kárász (Ebedli, 51.), Bozsoki, Csiszár (Hegedűs N.), Pintér N. – Kónya, Koós (Füzér, 60.), Melczer – Balázsovics (Pallagi, 60.), Pál (Németh G. V., 60.), Kelemen P. 
Vezetőedző: Limperger Zsolt

Budaörs: Bese – Wild (Marques-Airosa, a szünetben), Kékesi, Tányéros (Gyurácz A., 70.) Medgyes – Sajbán Miklós (Cvitkovics, 56.), Bakos, Sajbán Máté (Menyhárt, 60.), Fodor (Szántó, a szünetben), Lengyel (Pethő, a szünetben), Horváth Roland
Szakmai igazgató: Bognár György

Gólszerzők: Koós (6., 22.), Pál (29.), Németh G. V. (90.), ill. Horváth Roland (41., 82., 85.), Pethő (61.), Bakos (66.), Czvitkovics (88.)

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 117 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között