Védelembe, és a középpályára is igazoltunk.

Medgyes Sinan (középpályás, és védő), és Szántó Gergő (középpályás) a pénteki nappal hivatalosan is klubunk játékosai.


Medgyes Sinan

Becenév: Megyó

Születési hely/idő: Dunaszerdahely, Szlovákia, 1993. 06.30.

Magasság/súly: 185 cm / 73 kg


A 24 éves bal oldali középpályásként és bal oldali hátvédként is futballozó Sinan győri nevelés. 2015-ben Szlovákiába igazolt a második vonalban szereplő Szered csapatához. 2017 januárjában ismét az ETO FC Győr játékosa lett.

Medgyes Sinan több felkészülési mérkőzésen is pályára lépett csapatunk nyári felkészülése alatt, és játékával meggyőzte Bognár György Szakmai igazgatót, így klubunk leigazolta a legutóbb az ETO FC Győr alkalmazásában álló futballistát. Csapatunkhoz az ETO FC Győr csapatától kerül kölcsönbe az idei szezonra.

Az MLSZ szabályzatnak köszönhetően: ha rendelkezik a játékos magyar felmenőkkel, akkor magyar labdarúgóként kezelik – Sinannak pedig vannak magyar felmenői.


Szántó Gergő

Születési hely/idő: Budapest, 1995.04.07.

Magasság: 176 cm

A 22 éves támadó középpályás Gergő megfordult Németországban a Hoffenheim U17, az RB Leipzig U19, az MTK-ban. Az előző két szezonban a Ferencváros II-ben szerepelt. 2014. április 23.-án a Magyarország U19-Törökoszág U19 barátságos mérkőzésen csereként, Mervó Bencét váltva, pályára lépett a korosztályos válogatottban.

Gergő is több felkészülési mérkőzésen pályára lépett a nyári felkészülése alatt, és játékával ő is meggyőzte Bognár Györgyöt. Csapatunkhoz az RKSK csapatától kerül kölcsönbe az idei szezonra.

Sok sikert kívánunk Sinannak, és Gergőnek csapatunknál.

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 55 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között