Merkantil Bank Liga | 2. forduló beharangozó | Nyíregyháza Spartacus - Budaörs

Helyszín: Nyíregyháza, Városi Stadion
Időpont: 2017.08.06. (Vasárnap) 20:00 óra

A mérkőzés játékvezetője: Ducsai József (asszisztens: Punyi Gyula, Berényi Ákos). Tartalék játékvezető: Veizer Roland


A két csapat eddig összesen két alkalommal, az-az a tavalyi bajnokságban találkozott egymással történetük során. A Csákváron megrendezésre kerülő Budaörs-Szapri 1-0, míg a tavaszi fordulóban 1-1-es döntetlen lett a végeredmény. Mumusai vagyunk a Nyíregyházának, reméljük ismételten sikerül a pontszerzés a piros-kékek ellen.

16/17 Budaörs - Nyíregyháza Spartacus 1-0 összefoglalója

16/17 Nyíregyháza Spartacus - Budaörs 1-1 összefoglalója

A találkozó előtt sajtótájékoztatót tartott a Szpari. 

Az elmúlt két szezont Budaörsön töltő Papp Máté, és erőnléti edzőnk, Darabos Balázs is már a Nyíregyháza Spartacus alkalmazásában állnak.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Bajzát Péter
 (Soroksár, szabadon igazolhatóként), Bíró Dominik (Kaposvár), Csernák Martin (FTC), Csilus Tamás (FTC, legutóbb soroksári kölcsönben), Dragóner Filip (FTC, kölcsön után végleg), Fodor Ferenc (Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Forró Gyula (Puskás Akadémia FC), Gajdos Zsolt (Haladás, szabadon igazolhatóként), Gréczi Gábor (Siófok), Horváth Ferenc (Kaposvár), Jova Levente (FTC, legutóbb soroksári kölcsönben), Kelemen Dávid (Paks, legutóbb békéscsabai kölcsönben), Papp Máté (Budaörs), Pekár László (Puskás Akadémia)
Kölcsönbe érkezők: Hinora Kristóf (MTK Budapest), Kesztyűs Barna (Paks)

Távozók: Dvorschák Gábor (Soroksár, szabadon igazolhatóként), Harsányi Zoltán, Pálinkás Gergő (Nyírbátor), Perger Bence (lejár a szerződése), Szécsi Márk (Puskás Akadémia), Tamási Zsolt (Soroksár), Tisza Tibor (Debreceni VSC), Törtei Tamás (Cegléd), Úr László (Kaposvár), Vámos Márk (Nyírbátor) 
Kölcsönbe távozók: Ötvös Bence (Cigánd)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Takács Tamás (Debreceni VSC)


A mérkőzést Ducsai József vezeti, asszisztensei Punyi Gyula, Berényi Ákos. A tartalék játékvezető Veizer Roland lesz.

Ducsai játékvezető 2 alkalommal fújta a sípot a Budaörs mérkőzéseken még az NB III-ban. Ezeken a mérkőzéseken a mérlegünk: 1 győzelem, és 1 döntetlen
 


A mérkőzésről természetesen élőben közvetítünk weboldalunkon.

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 119 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között