Merkantil Bank Liga | 3. forduló beharangozó | Budaörs - Dorogi FC

Helyszín: Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
Időpont: 2017.08.11. (Vasárnap) 17:30 óra

A mérkőzés játékvezetője: Takács János (asszisztens: Hofbauer Roland, Szilágyi Norbert). Tartalék játékvezető: Böcskei Balázs


Vasárnap este a Dorogi FC lesz a Budaörs vendége a harmadik fordulóban. A Dorog az első fordulóban Szolnokon ért el 2-2-es döntetlent, majd hazai pályán szenvedtek 2-0-s vereséget a frissen feljutó Budafoki MTE ellen. A tavalyi bajnokságban egyértelműen a 8. helyen végző Dorog volt a meglepetés csapat. A csapat 38 mérkőzésen 54 pontot tudott gyűjteni, és plusz 11 gólkülönbséggel zárta a bajnokságot.

A Dorog egymás után a második szezonját kezdte meg a másodosztályban, a klub a sikeredző, Németh Szabolcs távozása után főleg fiatal labdarúgókat szerződtetett, miközben a kulcsemberek közül elveszítette Bor Dávidot, Kővári Róbertet és Medgyes Zoltánt is. A Dorogiak jelenlegi elsőszámú kapusa a tavaly még a Budaörsöt erősítő Vajda Dániel.

16/17 Dorogi FC - Budaörs 3-0 összefoglalója

16/17 Budaörs - Dorogi FC 1-1 összefoglalója

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DOROGNÁL
Érkezők: Németh Ádám
 (Balmazújváros), Faragó Tomas (szabadon igazolható), Zima Ádám (Puskás Akadémia, kölcsön után végleg)
Kölcsönbe érkezők: Bora György (Bp. Honvéd, ismét kölcsönbe), Göblyös Dániel (Bp. Honvéd), Kamarás György (Balmazújváros), Kovács Dániel (Bp. Honvéd), Szalai András (Paks), Szellák Soma (Haladás, legutóbb Soproni VSE, kölcsönben), Vajda Dániel (Bp. Honvéd – legutóbb Budaörs, kölcsönben) 
Kölcsönből visszatérők: Fürjes Ádám (Cegléd), Nagyházi Dávid (BKV Előre)
Távozók: Koronczai Benjámin (Sopron)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bor Dávid (Paks, onnan Soproni VSE), Bora György (Bp. Honvéd), Demjén Patrik (MTK Budapest), Kővári Róbert (Paks, onnan Soproni VSE), Medgyes Zoltán (Haladás), Tóth Martin (Haladás)


A mérkőzést Takács János vezeti, asszisztensei Hofbauer Roland, Szilágyi Norbert. A tartalék játékvezető Böcskei Balázs lesz.

A tavalyi bajnokság utolsó fordulójában, a Budaörs – Puskás Akadémia FC ellen vezetett utoljára mérkőzést csapatunknak Takács János.

Takács játékvezető 8 alkalommal fújta a sípot a Budaörs mérkőzéseken. Ezeken a mérkőzéseken a mérlegünk: 2 győzelem, 5 vereség és 1 döntetlen
 


A mérkőzésről természetesen élőben közvetítünk weboldalunkon.

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 59 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között