U14 | Erős ellenfelek ellen, felkészülési mérkőzésen nem sikerült a győzelem fiataljainknak.

Csapatunk ezen a héten, erős ellenfelek ellen játszott két edzőmérkőzést, szerdán a Vasas U13, és vasárnap, a BVSC ellen.

ifj. Bognár György, vezetőedző:

BSC - VASAS U13  0:2
Egy rendkívül harcos mérkőzésnek ígérkezett a Vasas elleni találkozó, hiszen minden erőnkre szükségünk volt ahhoz, hogy felvegyük a versenyt ellenfelünkkel. Az eredmény dacára kijelenthetem, hogy a csapategység jelesre vizsgázott. Noha komolyabb helyzetet nem sikerült kialakítanunk, a mérkőzés folyamán többször sikerült a játékot a pálya középső részén tartanunk, időnként az ellenfél térfelén. A felkészülési időszak egyik legnehezebb mérkőzése volt ez, és a pályán nyújtott teljesítmény csak bizakodásra adhat okot. 

BSC - BVSC 0-3
Az első három edzőmeccsünkre szándékosan erős ellenfeleket kerestünk, ahol minden egyes lehetőségért meg kell küzdeni. Ezen a találkozón a mérkőzés első felében kiegyenlített játék folyt, mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, de idővel a BVSC átvette kezdeményezést és helyzeteiket gólokkal fejezték be. Sajnos a középpályás játékunk nem volt az igazi, de mindenki nagyot hajtott, így elégedett lehetek a hozzáállással.

Vissza

Hajrá Budaörs!


Kiemelt támogatóink