Utánpótlás | Hétvégi eredmények

Felnőtt csapatunkon kívül több utánpótlás csapatunk is pályára lépett a hétvégén. Négy mérkőzés, három győzelem a hétvége budaörsi labdarúgó utánpótlás mérlege.
 

U14

ifj. Bognár György, vezetőedző:

BSC - 1908 SZAC U15   1:3
Gólszerző: Krisztián Máté

Felkészülési időszakunk harmadik mérkőzésére került sor, ahol az eredmény nem tükrözi hűen a játék képét. Nem a vendég sikerre gondolok, hanem arra, hogy helyzetekeinket nem tudtuk kihasználni és kaptunk elkerülhető gólokat. Ettől függetlenül nagyon elégedett vagyok a játékosokkal,hiszen egy egy évvel idősebb csapat ellen teljesen kiegyenlített játékot folytattunk. Jó úton haladunk a csapategység kialakításában és megerősítésében. A játékosok egyéni teljesítményei és megoldásai erre a csapategységre kell, hogy ráépüljenek a jövőben, és ehhez a következő edzőmeccsek lehetőséget fognak biztosítani. 
 


U15

Papp Gábor, vezetőedző:

BSC U15 - Tárnok U16 4-3 (3-1)
Gólszerzők: Tóth, Petrovszki, Kiss, Hegedűs

Első félidőben a jobb oldali támadójátékunkkal többször a védelem mögé kerültünk, de sajnos pontatlanok voltak az utolsó passzok az alapvonalról. Ami örvendetes, hogy első félidőben két gólunkat is felállt védelem ellen szereztük. Második félidőben több védelmi hibánkat kihasználva két gólt szerzett ellenfelünk. Többet birtokoltuk a labdát, de a támadó harmadban többször is pontatlanok voltunk. Továbbra is sok a hiányzó játékos, mai nap 5 fő hiányzott betegség miatt.
Két új játékos csatlakozott az U15-ös kerethez, Hegedüs Zsolt és Horváth Benedek.


U17

Rajnay Attila, vezetőedző:
Biatorbágy - BSC U17  0-3
Gólszerző: Molnár 3*


Végre lejátszottuk idei első edzőmeccsünket. Egy jó iramú, kemény mérkőzésen elég jó teljesítményt nyújtott az egész csapat. A mérkőzés elején azért volt néhány védekezésbeli hibánk, amikből hátrányba kerülhettünk volna, de ez csak az első negyedórában volt jellemző ránk. Végig kezdeményező volt a csapat, ami különösen örömteli egy ilyen erős ellenféllel szemben. A mérkőzésen bemutatkozott új játékosunk, Nagy Tamás, akit Tatabányáról igazoltunk. Végig pályán volt és látszott, hogy kreatív játékával hasznos tagja lesz a csapatunknak.
Jó teljesítményt nyújtottak a mérkőzésen: Fehér-Kaplár, Grósz, Halácsi, Molnár

 


U19

Urbán Zoltán, vezetőedző:
BSC - Csepel SC 3-2
Gólszerzők: Kőszegi Bánk 2, Plajner Ákos

 

Sérülések betegségek és családi elfoglaltságok miatt 5 játékosunk hiányzott. Az U17 ből Szilágyi Ádám és Papp Dávid érkezett segítségül, valamint két új fiú  Plajner Ákos és Rakitovszki Viktor is a csapat tagja volt. Plajner Ákos TFSE-től  Rakitovszki Viktor a Csepel SC től igazol hozzánk. Nagyiramú mérkőzésen végig dominált csapatunk, a meccs túlnyomó  részében kifejezetten minőségi futballt sikerült produkálnunk. Védekezésben stabilan ,labdabirtoklásnál magabiztosan játszottunk, a támadásaink gyorsak és ötletesek voltak. A támadás befejezéseknél azonban, még van hová fejlődnünk. Egy jó erőkből álló, kulturáltan játszó Csepelt győztünk le. A csapatmunkán kívül több kiemelkedő egyéni teljesítmény is volt. Az új játékosok közül Plajner Ákos technikás nagy munkabírású játékos. Ő egyértelműen a csapat erőssége lehet. Rakitovszki Viktor sokat futó, párharcokban erős, ő is hasznos csapattaggá válhat. Szilágyi Ádám és Papp Dávid bátran, magabiztosan, jól játszottak!
Jó teljesítményt nyújtottak a mérkőzésen: Kőszegi Bánk, Kőszegi Vajk, Kovács Milán, Plajner Ákos, Szilágyi Ádám, Zachán András

 

 


Vissza

Hajrá Budaörs!


Kiemelt támogatóink