Utánpótlás | Hétvégi eredmények


U14

ifj. Bognár György, vezetőedző:

Budaörs U14 - III. Ker. TVE U14 4:1
Gólszerző: Schindler Bálint, Bélavári Botond, Biri Martin, Vadkerti Nándor

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

Küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, a nagyobb arányú győzelmet a második félidő alapján reálisnak gondolom. Egy nagyon szimpatikus focit játszó csapatra sikerült a saját akaratunkat ráerőltetni, és időnként tetszetős focival sikerült szép támadásokat vezetnünk. Azonban a mérkőzés során több fegyelmezési probléma merült fel, amelyet nem engedhet meg senki magának, még akkor se ha a meccs hevében nehéz higgadtnak maradni, és akkor sem ha az adott szituációban igaza van. Ezeket át fogjuk beszélni a srácokkal, és készülünk tovább a következő mérkőzésre. Gratulálok a győzelemhez, a nagy erőfeszítés eredménnyel párosult.


U15

Papp Gábor, vezetőedző:

Budaörs U15 - III. Ker. TVE U15 3-3
Gólszerzők: Dutkai D., Kovács Balázs K., Nagy A.

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

Bár a felkészülésünk nem úgy sikerült, ahogyan azt elterveztük, és az utolsó három edzőmérkőzésünk elmaradt, mégis az első 17. percben bekapott három gól sokkolt minket. A csapat tartását dicséri, hogy az első félidőben két akció góllal vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe. Második félidőben is csak erőlködtünk, nem volt megfelelő a támadó játékunk. Sok volt a technikai hibánk és nem volt átütő erő a játékunkban. Végül sikerült kiegyenlítettünk, ami a jövőre nézve biztató lehet.


U17

Rajnay Attila, vezetőedző
Tatabánya U17 - Budaörs U17 0-5
Gólszerzők: Molnár B. 3*, Gula B., Nagy T.

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

Fontos győzelmet arattunk a tavaszi első fordulóban! Végig irányítottuk a meccset, nem volt kérdéses a győzelmünk. Sajnos elég pontatlanul ment a játék, főleg az első félidőben, ezért az összes helyzetünket kihagytuk. A második félidőben is folyamatosan nyomás alatt tartottuk az ellenfelet, végre meg tudtuk rúgni a góljainkat és ilyen arányban is megérdemelten nyertünk! Jó teljesítményt nyújtottak a mérkőzésen: Molnár B., Fehér-Kaplár Zs.


U19

Urbán Zoltán, vezetőedző:
Tatabánya U17 - Budaörs U19 4-1
Gólszerző: Kőszegi Bánk Tibor

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Végig feszült hangulatú, nagy iramú meccs volt. Azonban jóval több hibával játszottunk mint ellenfelünk. Sajnos csapatunk több játékosa is nagyon gyenge teljesítményt nyújtott, így megérdemelt volt a hazai siker. Két játékosunk Bátyi Gergő és Kőszegi Vajk tudott csak elfogadhatót produkálni."

Vissza

Hajrá Budaörs!


Kiemelt támogatóink