Utánpótlás | Hétvégi eredmények

 

U14

 

ifj. Bognár György, vezetőedző:

Budaörs - Dunakanyar Szentendre 2:2
Gólszerző: Vadkerti Nándor, Vaizer Bendegúz

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Jól kezdtük a mérkőzést, az első perctől fogva beszorítottuk ellenfelünket a saját térfelére így hamar vezetést is szereztünk. A gól után több helyzetünk is volt, de ezeket nem tudtuk értékesíteni, és ahogyan ez lenni szokott megbosszulta magát, hiszen ellenfelünk egy jogos büntetőt értékesíteni tudott. A bekapott gól ellenére csaptunk töretlenül folytatta a támadásokat, és a szünet előtt sikerült a vezetést ismét megszereznünk. A második félidőben akár 5-6 gólt is szerezhettünk volna, de nagyobbnál nagyobb helyzeteket hagytunk ki, és a mérkőzés folyamán már másodszorra megint megbosszulta magát a sok kihagyott helyzet, így ellenfelünk 1 ponttal gazdagabban távozott tőlünk. A döntetlen ellenére gratulálok a mutatott játékért és a hozzáállásért a srácoknak, nagyon elégedett voltam velük."


U15

Papp Gábor, vezetőedző:

Budaörs - Dunakanyar Szentendre 9-1
Gólszerzők: Bárányos Roland István 3*, Petrovszki Ádám Attila 2*, Nagy András Levente, Sebő Zalán Csongor, Kacsó Richárd Bence, Hegedűs Zsolt Lajos

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Első félidőben nehezen találtunk fogást a zártan védekező szentendrei csapat ellen, így a góljainkat átlövésből és pontrúgások után szereztük. Második félidőben is megfelelő volt a csapat hozzáállása és a cserék is jól szálltak be a mérkőzésbe. Külön öröm számomra, hogy hat játékos is gólt tudott szerezni."

 


U16

Pleván Ádám, U16 edző

Budaörs - ASR Gázgyár 6-0
Gólszerzők: Dutkai Dani, Kis Raul, Szili Domonkos, Tóth Márton, Tóth Ricsi, Kacsó Ricsi.

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Az első 10-15 percet leszámítva a csapat ismét jól futballozott. Ahogy az eddigi mérkőzéseken, most is nagy fölényben, sok helyzetet kialakítva játszottunk, aminek köszönhetően egy magabiztos győzelmet arattak a srácok. Köszönjük a segítséget az U15-ből feljátszó Dutkai Daninak és Kacsó Ricsinek. Mindketten jó teljesítményt nyújtottak. Továbbá jó teljesítményt nyújtottak még a mérkőzésen: Tóth Richárd, Szili Domonkos "


U17

Rajnay Attila, vezetőedző
1908 SZAC - Budaörs 2-1
Gólszerzők: Nagy Donát Dániel

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Sajnos elszenvedtük első tavaszi vereségünket. Az ellenfelünk tulajdonképpen akarva-akaratlanul kizárólag a védekezésre összpontosított, néhányszor letámadtak, de igazából csak egy-egy kontrából veszélyeztettek. Ugyan irányítottuk a mérkőzést, úgy ahogy megbeszéltük, de nagyon kevés igazi helyzetet tudtunk kialakítani. Támadásainkból hiányzott a kreativitás és nem volt megfelelő a szélső játékunk sem. Miután egy szöglet után átvették a vezetést, minden erőnket mozgósítottuk az egyenlítés érdekében, de a támadásainkban nem volt meg a kellő átütőerő. Sajnálatos, hogy ellenfelünk játékstílusa eredményre vezetett, de hiszem, hogy hosszútávon a mi csapatunk jár jó úton, még akkor is, ha olykor becsúsznak ilyen vereségek."


U19

Urbán Zoltán, vezetőedző:
1908 SZAC - Budaörs 0-2
Gólszerzők: Kőszegi Bánk Tibor, Rakitovszky Viktor

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Nem játszottunk igazán jól de sokat tettünk a győzelemért. A csapat védekezése ismét egységes volt és a kevés adandó lehetőségből sikerült kettőt gólra váltani. A küzdeni akarásért az egész csapat dicséretet érdemel, a játék minőségén még javítanunk kell!"

Vissza

Hajrá Budaörs!


Kiemelt támogatóink