Utánpótlás | Hétvégi eredmények

 

U14

 

ifj. Bognár György, vezetőedző:

Monori SE - Budaörs 3:0

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Az első félidőben idei leggyengébb játékunkkal, erőlködve próbáltunk futballozni, és a szünetre hátrányba is kerültünk. A második félidőben, az idő múlásával egyre nagyobb nyomást tudtunk ellenfelünkre helyezni, de nem volt bennünk elég átütő erő ahhoz, hogy ezen a meccsen pontot vagy pontokat szerezzünk. Hiába hoztuk előre a mérkőzést a tavaszi szünet elejére, ennek ellenére is sok hiányzónk volt. A mérkőzés közben próbáltunk szerkezetet és pozíciókat váltani, de sajnos ezen a napon ennyire futotta, így a Monor csapata teljesen megérdemelte a 3 pontot."


U15

Papp Gábor, vezetőedző:

Monori SE - Budaörs 1-3
Gólszerzők: Kovács Balázs Krisztián 2*, Dutkai Dániel

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Nagyon sok technikai hibával játszottunk az egész mérkőzés során, de így is háromszor álltunk a kapussal szemben, melyekből csak Balázs tudott gólt szerezni. Második félidő elején egy lecsorgó labdából kiegyenlített a hazai csapat. Továbbra is görcsösen és pontatlanul játszottunk az egyetlen pozitívum, hogy 1-1 után is tudtunk gólt, gólokat szerezni, mellyel idegenben nyertünk. Ez a mai teljesítmény nagyon kevés lesz a soron következő ellenfelek ellen."

 


U16

Pleván Ádám, U16 edző

Szent István SE - Budaörs 2-2
Gólszerzők: Márton Donát, Tóth Csaba Gábor

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Elég csalódott vagyok a mérkőzés miatt. Nem a legszerencsésebb vasárnapi bajnoki és hétfői pihenőnap után egyből egy bajnoki mérkőzéssel kezdeni a hetet, de véleményem szerint ez nem lehetett kifogás. Nem szeretek ennyire negatívan értékelni, de ilyen gyengén, szervezetlenül és enerváltan még nem láttam játszani a csapatot. 0:1 után sikerült megfordítanunk a mérkőzést (még ezzel a gyenge játékkal is). Utána még a helyzeteink is  megvoltak ahhoz, hogy végleg eldöntsük a mérkőzést, de sajnos nem sikerült. Nem érdemeltünk győzelmet, ha túl szigorú vagyok, akkor még talán 1 pontot sem. Most az a legfontosabb, hogy mindenki minél hamarabb elfelejtse a mérkőzést és a következőre összpontosítson. Köszönjük az U15-ből feljátszó Márton Donátnak a segítséget. "


U17

Rajnay Attila, vezetőedző
Budaörs - Monori SE 7-1
Gólszerzők: Nagy Donát Dániel, Nagy Tamás 3*, Molnár Bence Bendegúz 3*

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"A mérkőzés elején az ellenfél meglepett minket az agresszív letámadásával. Ennek ellenére tudtuk játszani a játékunkat és meg is szereztük a vezetést. Sajnos a támadóharmadban sokszor veszítettünk labdát, amiből gyors kontrákat vezettek,az egyikből gól is született. A folytatásban is állandó nyomás alatt tartottuk az ellenfelünket, amely láthatóan el is fáradt a második félidőben, így nagyarányú győzelmet aratunk. Jó teljesítményt nyújtottak a mérkőzésen: Molnár Bencz, Nagy Tamás, Fehér-Káplár Zsombor."


U19

Urbán Zoltán, vezetőedző:
Budaörs - Monori SE 1-1
Gólszerző: Bálint Ábel

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Két hasonló stílusban játszó csapat összecsapása volt. Nagy iramú küzdelmes mérkőzésen végig kiegyenlített játék folyt. Mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, amikből egy-egy igen szép gól született. A meccs összképe alapján a döntetlen igazságosnak mondható. Csapatunkból- azon felül, hogy mindenki nagyot küzdött- érdemes kiemelni Plajner Ákos játékát. A pálya minden területén feltűnt, ezen a meccsen a csapatunk legjobbja volt. Köszönjük az U17 es játékosoknak, Szilágyi Ádámnak és Grósz Gergelynek a segítséget."

Vissza

Hajrá Budaörs!


Kiemelt támogatóink