Utánpótlás | Hétvégi eredmények

U14

 

ifj. Bognár György, vezetőedző:

Budaörs - Goldball '94 FC 1:4
Gólszerző: Farkas Zalán

 

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"A tavaszi szezonban most játszottunk a legjobban. Minden taktikai elemet jól alkalmaztunk, és a hozzáállás külön dicséretet érdemel. Az egyetlen problémánk a technikai megoldások terén adódott. A labdarúgás legfontosabb eleme a technikai tudás, és ebben sajnos le vagyunk maradva, ezért hétről-hétre igyekszünk fejleszteni azt. Ezen a meccsen az átvételek, a passzok iránya és erőssége problémát okozott nekünk, ezért nem tudtuk feltenni az I-re a pontot, az ellenfél térfelén többnyire ez okozta a támadások elhalását. Ellenfelünk legnagyobb és egyetlen erősségét, a középcsatárukat még annak ellenére is remekül levédekezte a két belső védőnk, hogy 4-szer el tudod menni köszönhetően a fizikumának, jó képességeinek és a kivételes gyorsaságának, amelyből 3-szor eredményes tudott lenni. Ellenfelünk játéka semmi másból nem állt, minthogy az eléjük kavarodó labdába belerúgtak egy nagyot és fentebb említett csatáruk ráfutott. Úgy gondolom, hogy a Goldball 94' FC U14-es csapatának már nem kell megtanítani a célfutball lényegét, az időhúzást, a színészkedést és a sportszerűtlen viselkedést, mert ezeket az edzőkolléga már tökéletesre fejlesztette bennük. Az egyetlen dolog amit még esetleg megtehetne értük, hogy megpróbálja a futballt is előtérbe helyezni, de lehet sokat várok el a saját képességeihez képest. "


U15

Papp Gábor, vezetőedző:

Budaörs - Goldball '94 FC 2-1
Gólszerzők: Márton Donát, Bárányos Roland István

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Minden játékos és edző ilyen kezdésről álmodik hét perc alatt két akció gólt rúgtunk a bajnokság listavezetőjének. (vesztett pontokkal elsők a tabellán) Első félidőben nagy iram volt, de a kapuk kevésbé forogtak veszélybe. Második félidőben elfáradtunk, ekkor már a vendégcsapat birtokolta többet a labdát, de nem tudtak nagyobb helyzeteket kialakítani a kapunk előtt. 15 perccel a vége előtt jött a szépítő találat és innentől kezdve már csak az eredmény megtartására törekedtünk. Az utolsó percekben beszorulunk a kapunk elé, de a csapat védekezése és Konor is a helyén volt, így győzelemnek örülhettünk. Dicséret az egész csapatnak!"

 


 

U17

Rajnay Attila, vezetőedző
Goldball '94 FC - Budaörs 0-3
Gólszerzők: Véghelyi Balázs, Ökrös Tamás, Molnár Bence Bendegúz

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Az egész mérkőzésen nagy fölényben játszottunk, de sajnos igazán csak három nagy helyzetet tudtunk kidolgozni, amelyeket ki is hagytunk. Újra nagy nehézségeink voltak egy betömörülő csapat ellen!  A góljainkat három pontrúgásból szereztük és az örömteli, hogy így is sikerült magabiztosan lehozni a mérkőzést. Jó teljesítményt nyújtottak a mérkőzésen: Véghelyi Balázs, és Ökrös Tamás."


U19

Urbán Zoltán, vezetőedző:
Goldball '94 FC - Budaörs 3-3
Gólszerzők: Kőszegi Bánk Tibor 2*, Vincze Ádám

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Kapkodva, görcsösen és pontatlanul játszottunk. A szokottnál is több egyéni hibát vétettünk és hiába szereztük meg mindig a vezetést ellenfelünknek rendre sikerült az egyenlítés. Esélyesként kezdtük a meccset, de a Goldball végig lelkesen küzdött, így el kell ismernünk, hogy megérdemelték a pontszerzést. Jó teljesítményt nyújtottak a mérkőzésen: Kőszegi Bánk Tibor, Plajner Ákos Simon"

Vissza

Hajrá Budaörs!


Kiemelt támogatóink