Utánpótlás | Hétvégi eredmények

U14

 

ifj. Bognár György, vezetőedző:
Ikarus BSE-Fejlődő Kertv. - Budaörs 3:1
Gólszerző: Vaizer Bendegúz Flórián

 

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Remek mérkőzést játszottunk a hétvégén egy olyan csapat ellen, aki ősszel még 8-at rúgott nekünk. Az erősebb csapatok ellen remek felmérő lesz ez a félév, hogy lássuk mennyit tudtunk fejlődni az elmúlt hónapokban, amit nem elsősorban az eredményre kell alapozni, hanem a mutatott játékra és arra, hogy mennyire tudjuk magunkat meccsben tartani az ellenféllel szemben. Ezen a mérkőzésen végig nyitott volt a mérkőzés, helyzeteket dolgoztunk ki és sokszor jól védekeztük le, az amúgy jó erőkből álló támadósorukat. A védelmünk és kapusaink keményen és jól játszottak, aminek meg is lett az eredménye, hiszen csak 10 perccel a vége előtt sikerült a 3. gólukat meglőni. Gratulálok a srácoknak."


U15

Papp Gábor, vezetőedző:
Ikarus BSE-Fejlődő Kertv. - Budaörs 1-5
Gólszerzők: Kovács Balázs Krisztián 2*, Bárányos Roland István 2*, Nagy András Levente

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Első 10-15 percben lassan és körülményesen szerveztük a játékot, majd a félidő közepére többször kerültünk a hazai védelem mögé és ezekből a lehetőségekből három akció gólt szereztünk. Második félidőben is inkább középen erőltettük a játékot és nem tudtunk megbontani a hazai csapat zárt védekezését, de nagyszerű egyéni megoldások után újabb gólokat szereztünk, amivel megérdemelten aratunk győzelmet. Összességében a héten lejátszott három bajnokin elért három győzelmünkkel nagyszerű hetet zártunk."

Elmaradt mérkőzés pótlása

Angyalföldi SI DSE - Budaörs 2-3
Gólszerzők: Petrovszki Ádám Attila 2*, Kacsó Richard Bence

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Ismét egy nagyszerű győzelem! Már a 4. percben egy fejes góllal sikerült  vezetést szereztünk. Ezután fokozatosan átvette az irányítást a hazai csapat, de csak a labdabirtoklásban nőttek fölénk a nagyobb lehetőségek előttünk adódtak, sajnos ezekkel nem tudtunk élni. A félidő végén egy szöglet utáni lecsorgó labdából kiegyenlített a hazai csapat. Második félidőben már többször kerültek a kapunk elé, de nem éltek a lehetőségeikkel. Az utolsó 15 percben mind két kapu ellőtt voltak lehetőségek, két cserejátékosunk hozott össze egy gólt, de rögtön utána ismét kiegyenlített a hazai csapat. Utolsó öt percben előbb egy kapufát rúgtunk egy kontra végén, majd a mérkőzés utolsó percében egy pontrúgás után Ádám megszerezte a győztes gólt. A mérkőzésen az egész csapat jó teljesítményt nyújtott! Gratulálok az egész csapatnak!"


 

U16

Pleván Ádám, U16 edző

Budaörs - RTK

"Sajnos az ellenfelünk nem jelent meg, így nem tudtunk mérkőzést játszani. Azóta az RTK visszalépett a bajnokságtól…"

Budaörs - Gloriett SE 4-1
Gólszerzők: Szili Domonkos 2*, Kis Raul Dániel, Zolnay Benedek András

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Ideálisan kezdődött számunkra a mérkőzés, már a 3. percben 2 – 0-ra vezettünk. Az első félidő második felében kicsit átengedtük a játék irányítását a Gloriettnek. Ennek köszönhetően szereztek is egy szépítő gólt. A szünetben rendeztük a sorokat. A második félidőben nem adtunk további lehetőséget az ellenfelünknek így a végére egy magabiztos győzelmet tudtunk aratni. Jó teljesítményt nyújtottak a mérkőzésen: Ökrös Tamás, Nagy Donát, Véghelyi Balázs, Szili Domonkos"


U17

Rajnay Attila, vezetőedző
Mészöly Focisuli SE - Budaörs 0-15
Gólszerzők: Molnár Bence Bendegúz 3*, Nagy Donát Dániel 3*, Kerekes Zalán 2*, Halácsi Fülöp Mirkó 2*, Grósz Gergely, Papp Dávid, Véghelyi Balázs

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Ahogyan az már várható volt, egy végig nagyon egyoldalú mérkőzésen fölényes győzelmet arattunk ellenfelünk ellen."


U19

Urbán Zoltán, vezetőedző:
Mészöly Focisuli SE - Budaörs 1-8
Gólszerzők: Plajner Ákos Simon 2*, Panait Soma 2*, Pálffy Barnabás 2*, Szilágyi Ádám, Kőszegi Bánk Tibor

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Papírforma eredmény született. Az egész mérkőzést nagy mezőnyfölényben játszottuk. Dicséret a srácoknak, mert nem a tabellán elfoglalt helyezésükből ítélték meg az ellenfelet, végig motiváltak tudtak maradni! Az egész csapat jó teljesítményt nyújtott!"

Vissza

Hajrá Budaörs!


Kiemelt támogatóink