Utánpótlás | Hétvégi eredmények

U14

 

ifj. Bognár György, vezetőedző:

Elmaradt mérkőzés pótlása
ASI Dinamo - Budaörs 2:2
Gólszerző: Negyeliczky Brúnó, Farkas Zalán

 

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Kiegyenlített mérkőzést játszottunk, ahol a hozzáállás és a gyors döntéshozatalok határozták meg a meccs képét. Az első 15 percben nem voltunk elég koncentráltak és a védelmünknek többször kellett mentenie hátul, de sikerült felébrednünk és fokozatosan a saját a elképzeléseinket az ellenfélre erőltetni. A meccsen egyszer mi, egyszer pedig az ellenfél tudott percekig dominálni, de a pálya középső harmadában végig kemény küzdelem volt. Az eredmény igazságosnak mondható, annak ellenére, hogy mindkét csapat előtt adódtak helyzetek. Gratulálok a srácoknak.. Gratulálok a srácoknak."

 

Budaörs - Szolnoki MÁV UFC 4:2
Gólszerző: Farkas Zalán, Károly Péter, Schindler Bálint, Bélavári Botond

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Gratulálok a csapatnak, hogy 0:2-es arányból egy második félidei lehengerlő játékkal sikerült megnyerni a mérkőzést. Az első félidőben sem voltam elégedetlen, hiszen fegyelmezettek voltunk és meg voltak a lehetőségeink az ellenfél kapuja előtt, bár a megszerezett labdáinkat többnyire elrugdostuk, ami nem vall a csapatra. A második félidőben a saját játékunk még agresszívebb lett, és a megszerzett labdáinkat megbecsültük és elkezdtünk a földön focizni, így egyik támadás követte a másikat. Öröm volt nézni kívülről, hogy "összeesésig" futottak és küzdöttek a srácok oly módon, hogy minden egyes percét élvezték a mérkőzésnek. "


U15

Papp Gábor, vezetőedző:
Budaörs - Szolnoki MÁV UFC 0:2

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Első félidőben lassú ás körülményes volt a labdakihozatalunk, középpályásaink szinte semmit nem tudtak hozzá tenni, amikor viszont eljutottunk a támadó zónában - általában a jobb oldalon - rendre rossz döntéseket hoztunk és nem tudtunk a védelmük mögé kerülni. Sajnos egy pontrúgás után a vezetést is megszerezte a Szolnok csapata. Második félidőben is sok hibánk volt, rendre középen próbálkoztunk ráadásul kapkodtunk, siettettük a befejezéseket, átlövésekkel is próbálkoztunk, de eredménytelenül. Szomorú vagyok, hogy hátrányban nem megfelelően reagáltunk a játékra és ennek a végeredménye csak vereség lehetett."

 


 

 

U16

Pleván Ádám, U16 edző
TFSE-Hegyvidék - Budaörs 0-11
Gólszerzők: Szili Domonkos 3*, Kis Raul Dániel 2*, Zolnay Benedek András 2*, Tóth Richard 2*, Kerekes Zalán, Tóth Márton Bence

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"A déli kezdés és a nagy meleg ellenére, a mérkőzés egész ideje alatt mind játéktudásban, mind erőnlétben az ellenfelünk fölé nőttünk. Ez a fölény az eredményen is megmutatkozott. Gratulálok a srácoknak! Jó teljesítményt nyújtott a mérkőzésen: Tóth Richard"


U17

Rajnay Attila, vezetőedző
Budaörs - Hegyvidék Gerrzo 5-1
Gólszerzők: Ökrös Tamás 2*, Molnár Bence Bendegúz, Nagy Tamás, Szilágyi Ádám

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"A mérkőzés elejétől kezdve nagyon jó teljesítményt nyújtott a csapat. Annak ellenére, hogy ellenfelünk fizikálisan elég erős volt, a kombinatív játékunk érvényesült és folyamatosan nyomás alatt tudtuk tartani a védelmüket. Örömteli, hogy akcióból és pontrúgásból is betaláltunk. Jó teljesítményt nyújtottak a mérkőzésen: Ökrös Tamás, Pap Bulcsú, Szeleczky Ádám "


U19

Urbán Zoltán, vezetőedző:
Budaörs - Hegyvidék Gerrzo 3-2
Gólszerzők: Wehner Lóránt Fülöp (Öngól), Panait Soma, Kőszegi Bánk Tibor,

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"A mérkőzés túlnyomó részében nagy mezőnyfölényben, de sok egyéni hibát vétve játszottunk. Támadóink sorra hagyták ki a helyzeteket és a védekezésünk sem volt igazán stabil. Sajnos már sokadik mérkőzésünk, hogy nem tudunk megfelelő létszámú keretet nevezni és ez ismét meglátszott a játékunk minőségén. Ennek ellenére megérdemelt volt a győzelem, még ha izzadságszagúra is sikeredett!"

Vissza

Hajrá Budaörs!


Kiemelt támogatóink