Utánpótlás | Hétvégi eredmények

U14

 

ifj. Bognár György, vezetőedző:
Budai FC - Budaörs 5:1
Gólszerző: Schindler Bálint

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Az első félidőben fegyelmezetten és jól védekeztünk, ellenfelünknek 1-2 kidolgozott akciója volt, de nagy bedobásaira és pontrúgásaira csak nehezen tudtunk reagálni, mert az átlag magasság közti különbséget levegőben nehéz kiegyenlíteni. Labdaszerzéseinkből rendre szép kontratámadásokat vezettünk és komoly helyzeteket hagytunk ki, így az 1:0-ás hazai előny szünetben akár lehetett volna fordítva is. A második félidőben volt egy 10 perces periódus, amikor ellenfelünk a kapuk előtti kavarodásokból 3 gólt is szerezni tudott, sajnos a nagy nyomást nem bírtuk el és rossz döntéseket hoztunk. A csapat erejét bizonyítja azonban, hogy a következő 15 percben átvettük a játék irányítását és több helyzetet is kialakítottunk, amiből csak 1-et sikerült értékesíteni, de a feljavult játéknak köszönhetően, még 4:1-után is nagy elszántságot láttam a játékosokon. A mérkőzés vége előtt pár perccel a vége előtt egy kontratámadásból ellenfelünk beállította a végeredményt. Az eredmény nem tükrözi hűen, a két csapat közti különbséget, ebben a meccsben sokkal több volt, a játékunk alapján egy szoros eredmény igazságosabb lett volna."


U15

Papp Gábor, vezetőedző:
Budai FC - Budaörs 5:1
Gólszerző: Kacsó Richárd Bence

 

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Első félidőben jól zártuk a kapunk előtti területeket és a területbe berúgott labdákat jól kontrolláltuk. Sajnos az előre játékunk kevés volt, középpályásaink sokkal többet kellett volna vállalkozni az előre játékba. Zalán és Roland sérülése után elfogytunk. Második félidőben az erős és gyors támadó sorral már nem tudtuk felvenni a futóversenyt és az utolsó 20 percben elfáradtunk. Ricsi gólja parádés volt, 16-oson belül 4-5 lövő csel után passzolta be a hosszú sarokba. Megérdemelt hazai siker született."


U17

Rajnay Attila, vezetőedző
Rákosmenti KSK - Budaörs 0-4
Gólszerzők: Molnár Bence Bendegúz 2*, Papp Dávid, Tóth Richárd

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"A nagy meleg ellenére is próbáltunk nagy iramot diktálni, ami hellyel-közzel sikerült is. Fontos volt, hogy a meccs elején gólt tudtunk szerezni, de utána viszont sok nehézségünk volt a befejezéseknél.  Végül a minőségi fölényünkkel felőröltük az ellenfelet és megérdemelten győztünk. Jó teljesítményt nyújtottak a mérkőzésen: Ökrös Tamás, Papp Dávid, Molnár Bence Bendegúz"


U19

Urbán Zoltán, vezetőedző:
Rákosmenti KSK - Budaörs 4-1
Gólszerzők: Kőszegi Bánk Tibor,

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Erősen tartalékos csapattal utaztunk a mérkőzésre. Az első félidőben egy szöglet utáni kavarodásból gólt kaptunk. Ennek ellenére úgy látszott, hogy megfordíthatjuk az eredményt. Sorba dolgoztuk ki a jobbnál jobb helyzeteket, de nem sikerült a gólszerzés. A második játékrészben is hasonló volt a játék képe, azzal a különbséggel, hogy három  nagy hibánkat is gólra váltott az ellenfél. Hiába játszottunk a meccs túlnyomó részében mezőnyfölénybe, de a sok kihagyott helyzet és az, hogy az RKSK szinte az összes lehetőségét kihasználta, vereséghez vezetett. "

Vissza

Hajrá Budaörs!


Kiemelt támogatóink