Utánpótlás | Hétvégi eredmények

U16

Pleván Ádám, U16 edző
22. Forduló

Pestszentimrei SK - Budaörs ELMARADT

"Feltettük az i-re a pontot. Veretlenül lettünk bajnokok. Igaz sajnos mérkőzés és játék nélkül, mivel a hazai csapat a sok hiányzó miatt nem tudott kiállni ellenünk… Ettől függetlenül gratulálunk a csapatnak az egész éves teljesítményéhez és a bajnoki címhez."


U17

Rajnay Attila, vezetőedző
25. Forduló
Vác VLSE - Budaörs 2-2
Gólszerzők: Molnár Bence Bendegúz, Nagy Tamás

 

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Újra nagyon jó teljesítményt nyújtott a csapat. Az első helyezett ellen a kezdő csapatban hét fiatalabb korosztályú játékossal álltunk fel, ami úgy gondolom a jövőre nézve elég biztató! Koncentráltan, higgadtan, éretten és újra a megfelelő agresszivitással játszottunk. A mérkőzés elejétől kezdve dominánsan léptünk fel és rá is tudtuk erőltetni az akaratunkat az ellenfelünkre. Számunkra ez volt a legfontosabb, annak ellenére, hogy nem nyertünk, pedig a két rúgott gólon kívül volt még három ajtó-ablak ziccerünk. Az egész csapat átlagon felül teljesített!"

 


 

U19

Urbán Zoltán, vezetőedző:
25. Forduló
Vác VLSE - Budaörs 3-0

 

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"A már bajnok Váchoz utazni, ilyen tartalékos összeállítással nem tűnt biztató előjelnek. Ennek ellenére, a hetvenedik percig teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a hazai csapatnak. Egy nullás állásnál hatalmas ziccert hibáztunk, az ellentámadásból viszont gólt kaptunk és ezzel el is dőlt a mérkőzés. A hazaiak hét cserével tudtak frissíteni, ez döntően befolyásolta a végeredményt. Gratulálunk a Vác csapatának, még ilyen nagy fölénnyel is megérdemelten nyerték meg a bajnokságot!  Az utolsó mérkőzésünk szombaton lesz hazai pályán a III.ker. ellen.  Ha ilyen jó hozzáállással focizunk, jönnie kell az eredménynek is!"

 

Vissza

 

Hajrá Budaörs!


Kiemelt támogatóink