Utánpótlás | Hétvégi eredmények

U14

 

Papp Gábor, vezetőedző:
1908 SZAC - Budaörs 2:1
Gólszerző: Zolyia Bence Róbert

 

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Első félidőben mind két kapu előtt adottak lehetőségek, melyből mi egy szép támadás végén gólt szereztünk, addig a mi kapunk előtt Zoli kétszer is a gólvonalról mentett. Lassú gondolkodás és lassú megoldások jellemezték a játékunkat. A félidő utolsó percében egy átlövésből kiegyenlített a hazai csapat. Második félidőben még nagyobb nyomás alá kerültünk és néha még a saját térfelünkről sem tudtunk kijönni és egy újabb átlövés után a vezetést is megszerezte a hazai csapat. A félidő második felében már többször is ki tudtuk hozni a labdát és jó megoldások jöttek a középső zónába, de a támadó zónában már nem jöttek a jó döntések, így teljesen megérdemelt hazai győzelem született."

 


U17

Pleván Ádám, vezetőedző
Budaörs - BVSC-Zugló 3-0
Gólszerzők: Csányi Dávid 2*, Halácsi Fülöp Mirkó

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Olyan csapatot fogadtunk aki új a bajnokságban. Ilyenkor nem tudjuk, milyen játékot várjunk az ellenfelünktől. Az első félidő feléig eléggé megnehezítették a játékunkat, nem nagyon találtuk a fogást. Utána viszont sikerült rendezni a sorainkat és onnantól már csak az volt a kérdés, hogy mikor szerezzük meg a vezetést, még ha az ellenfelünknek volt néhány lehetősége is. Gratulálok a srácoknak a győzelemhez, nagyon jól működtünk együtt csapatként."


U19

Rajnay Attila, vezetőedző
Budaörs - BVSC-Zugló 0-0

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Sajnos a támadójátékunk nagyon pontatlan volt, ezért kevés helyzetet dolgoztunk ki. Végig irányítottuk a meccset, ennek ellenére igazságos döntetlen született, ami azért sajnálatos,mert az erőviszonyok alapján több volt a mérkőzésben."

 

Vissza

 

Hajrá Budaörs!


Kiemelt támogatóink