U14 & U15 | Vereség az első hazai bajnoki mérkőzésen

Eredmények, tabellák, edzői értékelések

Első hazai bajnoki mérkőzését játszotta az idei bajnokságban U14-es, és U15-ös csapatunk. Az első forduló sikere után ezúttal vereséggel kellett beérjék korosztályos csapatainknak.

U14

2. Forduló

U14 | Budaörs - Angyalföldi SI DSE 2:3

Gólszerzőink: Farkas Zalán, Borbás Bence

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

MESTERMÉRLEG

ifj. Bognár György

A meccs összképe alapján megérdemelt vendég győzelem született, annak ellenére, hogy csak az utolsó percben sikerült a győztes gólt megszerezniük. Az első félidőben kiegyenlített játék közepette szöglet után Farkas Zalán szerezte meg számunkra a vezetést, majd a vendégcsapat mintegy 2 perc alatt fordította meg a mérkőzés állását. A szünet előtt Borbás Bence egyéni akciójának köszönhetően egyenlíteni tudtunk. A második félidőben ellenfelünk fölénk kerekedett és több támadással veszélyeztette kapunkat, azonban csapatunk egyik legjobbja Borbás Gergő remek formában védett. Az utolsó percben egy szerencsétlen mozdulatot követően a kapufáról csatáruk játékosa elég pattant a labda, aki behelyezte azt a kapuba. Összességében nem vagyok elégedetlen a srácok teljesítményével, noha ennél több van csapatunkban, reméljük a következő mérkőzésen javítani tudunk.

 

 


U15

2. Forduló

U15 | Budaörs - Angyalföldi SI DSE 0:3

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

MESTERMÉRLEG

Papp Gábor

Első félidőben beszorított az ellenfelünk a saját térfelünkre és csak ritkán jutottunk el az ellenfél kapujáig, ennek ellenére az első ziccer nálunk volt, de nem tudtunk élni vele. Ebben az időszakban a támadósorunk nem tudta megtartani a feljuttatott labdákat, ezért a védelmünk folyamatos nyomás alatt volt. Második félidőben már többször jutottunk a támadó harmadba, de a kevés lehetőségeinkkel nem tudtunk élni. Visszarendeződésünk hiányait gólokkal büntetett az ellenfelünk.

 

 

Hajrá Budaörs!


Kiemelt támogatóink