Utánpótlás | Félévértékelő

Utánpótlás csapataink őszi értékelése tabellákkal.

Az őszi szezon végeztével utánpótlásedzőink összegezték, miként szerepeltek csapataink a bajnokságokban.


AZ U19-ES CSAPAT EDZŐJE, URBÁN ZOLTÁN ŐSZI SZEZON ÉRTÉKELÉSE

Kiegyensúlyozottnak mondható bajnokságban, egy ponttal lemaradva, az ötödik helyen zártuk az őszi szezont. Két mérkőzéstől eltekintve a papírformának megfelelő eredményeink születtek. Pozitívum, hogy  a nálunk gyengébb csapatok ellen magabiztos jó játékkal nyertük meg a mérkőzéseket. Az előttünk végzett csapatok közül csak egyet sikerült legyőznünk és negatívum a sok kapott gól is. A tavaszi felkészülés alatt fontos feladatunk lesz a védekezés, elsősorban a középpályások védekezésének stabilabbá tétele. Köszönjük a vezetők és az edzőkollégák segítségét! Egy eredményesebb tavasz reményében kezdjük meg a felkészülést január 15-én.

 


AZ U17-ES CSAPAT EDZŐJE, RAJNAY ATTILA ŐSZI SZEZON ÉRTÉKELÉSE

A félszezon során végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott a csapat. Sok mindenben tudtunk egyénileg és csapatszinten is előre lépni. Domináns jó futballt játszottunk, ami az eredményekben is megmutatkozott. Sajnos az erősebb, dobogós csapatok ellen volt egy kis megtorpanásunk és nem tudtuk az általunk elvárt szintet megfelelően hozni. Ezen fogunk a továbbiakban dolgozni és akkor egy még sikeresebb tavaszi szezon elé nézhetünk!


AZ U16-OS CSAPAT EDZŐJE, PLEVÁN ÁDÁM ŐSZI SZEZON ÉRTÉKELÉSE

Sikerült az egész félszezon alatt kiegyensúlyozott, magabiztos játékot nyújtania a csapatnak. 11 mérkőzésből 11-et nyertünk meg, amivel az első helyen várhatjuk a tavaszi rajtot. Szeretném megköszönni az U15-ös és az U17-es csapat játékosainak a szezon alatt nyújtott segítséget, illetve az U16-os csapat összes játékosának a kiváló hozzáállását.


AZ U15-ÖS CSAPAT EDZŐJE, PAPP GÁBOR ŐSZI SZEZON ÉRTÉKELÉSE

2017/18-as szezont egy magasabban jegyzett bajnokságban kezdtük. Ehhez mérten sikerült három játékost is igazolnunk a nyári átigazolási időszakban és Roland is visszatért a műtéte után.

Felkészülésünk megfelelően alakult, mind az edzéseken, edzőmérkőzéseken és az edzőtáborban során. Őszi szezon első felében nagyszerű mérkőzéseket játszottunk, ahol egy-két kiemelkedő eredményt is elértünk az előttünk álló csapatokkal szemben. Szezon második felében több olyan mérkőzést játszottunk, ahol a koncentrációnk nem tartott ki végig és ez által hoztunk pár rossz döntés, amit ebben a bajnokságban nem lehet. A csapat nagyszerűen felnőtt ehhez a bajnoksághoz és remélem tavasszal is ilyen erősségű mérkőzéseket tudunk játszani.

Gratulálok az egész csapatnak!


AZ U14-ES CSAPAT EDZŐJE, IFJ. BOGNÁR GYÖRGY ŐSZI SZEZON ÉRTÉKELÉSE

Nagyobb elvárások nélkül indultunk neki ennek a félévnek, hiszen egy erősebb csapatokból álló bajnokságba helyezték át a klub U14/U15-ös korosztályait. A játékosok nagy része most tapasztalhatta meg először milyen nagy pályán edzeni és mérkőzéseket játszani. Ezekből adódóan az első félévünk legfontosabb célkitűzése a csapat összekovácsolása volt és a nagypályás játékba való átmenet elsajátítása oly módon, hogy előzetes számításaink szerint ezt erős csapatok ellen tanulják meg a srácok. A csapatba érkezett új játékosainkkal jó összetételű és megfelelő létszámú kerettel tudtunk előrehaladni, ami miatt rendkívül hálás vagyok a klub és a játékosok korábbi edzői felé. A félévben elért 8. helyezésünket reálisnak tartom, és már van egy viszonyítási alapunk a többi csapattal szemben a következő félévre nézve. Szeretném kiemelni a Monor, Szolnok és Dunakanyar Szentendre ellen lejátszott mérkőzéseinket, amikor is a fiúk nagyon jól játszottak.      
Ezúton is szeretnék gratulálni a csapatnak az őszi félévért, és személy szerint, már nagyon várom, hogy belevágjunk január 15-én a tavaszi félévbe!


Tabellák

U19

U17

U16

U15

U14

 

Hajrá Budaörs!


 

Kiemelt támogatóink