Utánpótlás | Korosztályos csapataink edzőtáborban.

 

Lezajlott az edzőtábr korosztályos csapatainknak.

Egyesületünk korosztályos csapatai Révfülöpön, és Zamárdiban egy hetes edzőtáborban vettek részt.

U19

Varga László edző

Az U17-19 korosztályunk, Révfülöpön edzőtáborozott! 

Kiváló minőségű pályákon gyakoroltunk egész héten, szállásunk közvetlenül a Balaton partján volt (képen a stég), étkezésünk változatos és bőséges volt. Edzőmeccseket a Veszprém korosztályos csapataival játszottunk. Nagyon hasznos és fontos volt az elmúlt hét! 

Köszönjük a lehetőséget a klub vezetőségének!

 

 

 


 

U17 - U16
 

 

Rajnay Attila, Pleván Ádám edzők

Az U17/U16-os korosztály összesen 28 fővel vett részt az edzőtáborban.

Miután a kollegám és én ezzel a két korosztállyal (2001,2002) már korábban 1-1 évet dolgoztunk és csak egy új játékos került hozzánk, ezért gördülékenyen folyhatott a munka, hiszen jól ismertük a játékosokat illetve a játékosok is tudták, hogy milyen elvárásaink vannak velük szemben.

Kiváló minőségű pályákon gyakorolhattunk a tapolcai egyesület létesítményében. Összesen 4 edzésünk és 3 edzőmérkőzésünk volt. A tavaly megkezdett munkát folytattuk. A célunk az volt, hogy tovább fejlesszük a játék felépítésünket, a játék szervezését és a hatékonyabb letámadást. Emellett természetesen a kondicionális fejlesztésre is nagy hangsúlyt fektettünk. Úgy érzem, minden téren léptünk előre, amiben segítségünkre volt a három edzőmérkőzés, amiket a Veszprém, II. Kerületi UFC és a Dorog FC korosztályos csapati ellen vívtunk. Mindhárom mérkőzésre nagy szükség volt, hiszen így mindenki elegendő játékpercet kapott és mi is kaptunk egy plusz képet az összes játékosról. Ezeken a mérkőzéseken élesben tudtuk gyakorolni az edzéseken tanultakat és lehetőség volt néhány játékos más-más posztokon való kipróbálására.

Összességében nagyon hasznosnak ítéltem meg az eltöltött egy hetet, mert bár kimondottan jó a csapategység, fontos volt, hogy a felkészülésnek ebben a szakaszában egy új környezetben edzhessünk és a megszokottnál többet lehessünk együtt. A következő hetekben folytatjuk a munkát és bizakodva várjuk az őszi rajtot.

 

 


U15 - U14
 

ifj. Bognár György edző

Csapatunk felkészülésének második hetében az U15-ös csapattal közösen edzőtáborba ment Zamárdiba. A parttól 80 méterre található szállásunk remek ellátást biztosított mind szabadidő mind étkezési szempontból játékosaink számára. Unatkozni nem lehetett, hiszen napi két edzés mellett az időjárásnak is köszönhetően fürdés, sétálás, csocsó, pinpong és meccsnézés is színesítette napjainkat. A hétközepén egy jó erőkből álló Siófok ellen hasznos mérkőzést játszottunk. 
Ezúton is szeretném megköszönni a klub vezetőségének a lehetőséget!

 

 

Hajrá Budaörs!

 


Kiemelt támogatóink