Végeredmény | Budaörs - Mosonmagyaróvár 3-0 (1-0)


Megérdemelt győzelem a Mosonmagyaróvár ellen.

BUDAÖRSI SC–CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 3–0 (1–0)
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
, 100 néző. Vezette: Ducsai József (Szalai Dániel, Varga Gábor)
BUDAÖRS: Demjén – Menyhárt, Fényes, Tányéros Á., Vincze Á. (Fodor D., 68.) – Fejős (Csobánki, 57.), Kesztyűs, Lengyel B. (Sajbán Miklós, 79.), Medgyes – Sajbán Máté, Csiki (Czvitkovics, 57.). 
Szakmai igazgató: Bognár György
MOSONMAGYARÓVÁR: Heinrich – Kovács B., Sziklási, Forgács A., Katona K. (Jelena, 60.) – Lőrincz (Stieber A., 78.), Bakos B. – Kovács Á., Kapacina V. (Bartos, 78.), Eszlátyi – Szabó V. 
Vezetőedző: Várhidi Péter
Gólszerző: Lengyel B. (11-esből, 1–0) a 30., Fodor D. (2–0) a 70., Sajbán Máté (3–0) a 77. percben
 

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.


A Merkantil Bank Liga 12. fordulójában Tatabányán fogadtuk a Mosonmagyaróvár együttesét. A hétközi fordulót követően, nagyon motiváltan, győzelemre éhesen futballozott csapatunk az MTE ellen. Rengetek gólszerzési lehetőséget dolgozott ki csapatunk az egész mérkőzés folyamán, hogy  végül „csak” három gólt szereztünk, az a Mosonmagyaróvára nézve hízelgő. Igaz a vezetéshez nagyon közel a vendégek álltak először. A 23. percben Kovács kapott remek labdát a védők mögé, a kilépő Demjént átemelte, labdája azonban rövidnek bizonyult, Fényes a gólvonal előtt tudott tisztázni.

Az első félidő 30. percében szereztük meg a vezetést. Sajbán Mátét lökték fel a tizenhatoson belül, a labda mögé Lengyel állt, aki a bal alsóba gurított (1-0)  

A második félidőben nem tudtak mit kezdeni a vendégek a gyors támadásainkkal. A 67. percben már mindhárom csere lehetőségét elhasználta Bognár György. A cserék nyerőnek bizonyultak, hiszen lendületet vittek a játékunkba. A 70. percben már növelni tudtuk az előnyünket. Czvitkovics gyors szabadrúgását kapta meg Kesztyűs, aki remekül passzolt középre, Fodor remek ütemben kapta a labdát és a bal felsőbe lőtt (2-0)

A 77. percben jött a harmadik Budaörsi találat. Fodor remekül centerezett Sajbán Máténak aki a bal alsóba passzolt (3-0)

A folytatásban több veszélyes gólszerzési lehetősége adódott csapatunk előtt, több gól nem született a mérkőzésen, így 3-0-s megérdemelt győzelemmel várhatjuk a szeptember 21.-i, Budafok elleni találkozót.

A 2018/19-es Merkantil Bank Liga állása 12 fordulót követően


MESTERMÉRLEG

Bognár György

Azért is szeretünk a Budaörsnél dolgozni, mert nemcsak akkor tudunk egymás szemébe nézni, amikor nyerünk, hanem akkor is, amikor veszítünk.

Várhidi Péter

Hetven percig nyílt volt a mérkőzés, ráadásul jól is játszottunk. Sajnálom, hogy néhányan tönkretették ezt...

 

Vissza

Hajrá Budaörs!Nyomtatás